e-νημερώσου: Mercedes-EQ

Η γκάμα Mercedes-EQ πρεσβεύει το ευγενές όραμα της βιωσιμότητας της Mercedes-Βenz, προσαρμοσμένο απόλυτα στην πραγματικότητα με την καινοτομία και τις παραδοσιακές αξίες που διακρίνουν διαχρονικά το Αστέρι της Στουτγάρδης.

e-νημερώσου: Mercedes-EQ

Η γκάμα Mercedes-EQ πρεσβεύει το ευγενές όραμα της βιωσιμότητας της Mercedes-Βenz, προσαρμοσμένο απόλυτα στην πραγματικότητα με την καινοτομία και τις παραδοσιακές αξίες που διακρίνουν διαχρονικά το Αστέρι της Στουτγάρδης.

Για τη Mercedes-Benz η ηλεκτροκίνηση δεν περιορίζεται στην εξέλιξη ενός ή δύο μοντέλων, αλλά στην προσφορά μιας ολόκληρης ηλεκτρικής γκάμας που καλύπτει κάθε ανάγκη κι επιθυμία: την ολοκληρωμένη γκάμα Mercedes-EQ.

Η EQA αποτελεί την πύλη εισόδου στον μαγικό κόσμο της Mercedes-EQ. Είναι ένα καταξιωμένο κόμπακτ SUV με χώρους για μια οικογένεια, υψηλή απόδοση έως 292 ίππους και 520 Nm και αυτονομία έως 531 χιλιόμετρα. Στην EQB, οι αρετές της ηλεκτροκίνησης και οι δυνατότητες των SUV συνδυάζονται με κορυφαία πρακτικότητα. Διαθέσιμη με 5 ή με 7 θέσεις επιβατών και μεταβλητό χώρο φόρτωσης έως 1.710 λίτρα, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV αποτελεί ένα θαύμα εκμετάλλευσης του εσωτερικού χώρου.

Η EQC είναι το μοντέλο που έβαλε τα θεμέλια για να γίνει η Mercedes-EQ ηγέτης της ηλεκτροκίνησης. Στην EQE συντελείται η αρμονική συνύπαρξη της άνεσης μιας λιμουζίνας με τις αρετές ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου, υπό το μανδύα φυσικά της ποιότητας και της προηγμένης τεχνολογίας της Mercedes-EQ, ενώ η EQE SUV ορίζει νέα επίπεδα σύγχρονης πολυτέλειας, με κάθε πτυχή του χαρακτήρα της.

Η EQS είναι η λιμουζίνα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και εντυπωσιάζει ποικιλοτρόπως: από την κομψή σιλουέτα και τον κορυφαίο για αυτοκίνητο παραγωγής αεροδυναμικό συντελεστή (Cd 0,20) μέχρι την υπερπολυτελή καμπίνα της. Η EQS SUV, τέλος, είναι η ναυαρχίδα της γκάμας Mercedes-EQ και η απόλυτη ηλεκτροκίνητη επιλογή. Επταθέσια και υπερπολυτελής, με μήκος 5,1 μέτρα και με μεγάλη μπαταρία για αυτονομία που φτάνει έως και 660 χιλιόμετρα.

Όλα τα μοντέλα Mercedes-EQ εντάσσονται στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» που επιδοτεί την αγορά τους με 8.000 €. Παράλληλα, η Mercedes-Benz προσφέρει το πρόγραμμα Green Credit με προκαταβολή από 0%, επιτόκιο 6,9% (πλέον εισφ. 0,6% Ν.128/75) και διάρκεια δανείου έως 84 μήνες, για να κάνει το πρώτο ή το επόμενο βήμα προς την ηλεκτροκίνηση πιο εύκολο και σίγουρο. Το πρόγραμμα αφορά τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΓΚΑΜΑ MERCEDES-EQ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!