e-νημερώσου: Kia EV9

Για την Kia, εκτός από τη βιωσιμότητα και την καινοτομία, η ηλεκτροκίνηση αφορά και μια εντελώς νέα εμπειρία οδήγησης.

e-νημερώσου: Kia EV9

Για την Kia, εκτός από τη βιωσιμότητα και την καινοτομία, η ηλεκτροκίνηση αφορά και μια εντελώς νέα εμπειρία οδήγησης.

Tο ολοκαίνουριο EV9 αποτελεί τη ναυαρχίδα της γκάμας BEV της Kia. Αρκεί κανείς να το αντικρίσει μια φορά για να αντιληφθεί το μέγεθος της εξέλιξης της Kia, αλλά και την τεράστια επένδυση που πραγματοποιεί η μάρκα για τον εξηλεκτρισμό της.

Το μήκους 5,01 μ. αμιγώς ηλεκτρικό SUV διακρίνεται για την αναμφίβολα επιβλητική εμφάνιση. Το εσωτερικό του δίνει έμφαση στην ευρυχωρία, την άνεση και την τεχνολογία, ενώ το μακρύ μεταξόνιο των 3.100 χιλ. επιτρέπει την ύπαρξη τριών σειρών καθισμάτων, σε δύο διαθέσιμες διατάξεις: 6-θέσια και 7-θέσια.

Το Kia EV9 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο με δύο μπαταρίες. Η πρώτη με χωρητικότητα 76,1 kWh προσφέρεται αποκλειστικά στην έκδοση RWD με κίνηση στους πίσω τροχούς και συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 218 ίππων. Η μεγαλύτερη των 99,8 kWh τοποθετείται σε δύο εκδόσεις. Η RWD Long Range έχει έναν ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων, ενώ η κορυφαία AWD είναι τετρακίνητη και έχει δύο ηλεκτροκινητήρες με συνδυαστική ισχύ 385 ίππους. Η αυτονομία αναλόγως την έκδοση ξεπερνά τα 541 χλμ.!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ KIA EV9

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!