H Fiat Professional αποκαλύπτει το νέο Ducato

Το επαγγελματικό μοντέλο θα κυκλοφορήσει και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

H Fiat Professional αποκαλύπτει το νέο Ducato

Το επαγγελματικό μοντέλο θα κυκλοφορήσει και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

Μέσω διαδικτυακής εκδήλωσης – στο πνεύμα της εποχής – Fiat Professional παρουσίασε το νέο Ducato, το μοντέλο που έρχεται μαζί με το αμιγώς ηλεκτρικό e-Ducato, να εκπροσωπήσει την ιταλική εταιρεία στην κατηγορία των μεγάλων van. Το όνομα Ducato κλείνει φέτος 40 χρόνια πορείας, με το μοντέλο του 2020 να αποτελεί το πλέον δημοφιλές LCV -ανεξαρτήτου κατηγορίας- στην Ευρώπη με συνολικά 149.000 πωλήσεις, επίδοση αυξημένη κατά 8% σε σχέση με το 2019.

Εκτός από την πιο σύγχρονη εμφάνιση, τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας full LED προσφέρουν καλύτερη απόδοση κατά 30% σε σχέση με τις συμβατικές λάμπες αλογόνου, ενώ παράλληλα έχουν μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Παράλληλα, είναι το πρώτο μοντέλο της Fiat Professional που φέρει το νέο λογότυπο της μάρκας στη μάσκα του.

H είσοδος και η εκκίνηση χωρίς κλειδί, το ηλεκτρικό χειρόφρενο και το ηλεκτρικό άνοιγμα της πόρτας του χώρου φόρτωσης, αυξάνουν την πρακτικότητα και κάνουν πολύ πιο εύκολη την καθημερινότητα του επαγγελματία. Στο εσωτερικό υπάρχουν αρκετοί αποθηκευτικοί χώροι -χάρη και στη νέα κονσόλα- καλύπτουν με άνεση κάθε ανάγκη, ενώ νέα είναι και τα καθίσματα, τα οποία διαθέτουν ειδική σύνθεση ώστε να είναι πιο άνετα και να στηρίζουν καλύτερα το σώμα του οδηγού για μια πιο ανατομική θέση.

Εκτός από τις νέες λύσεις στην καμπίνα, το νέο Ducato κάνει πιο άνετες και ασφαλείς τις διαδρομές χάρη και στην γκάμα συστημάτων ADAS, τα οποία το καθιστούν το πρώτο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα που είναι ικανό να προσφέρει αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2.

Η συνολική αναβάθμιση του μοντέλου περιλαμβάνει και την , για ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα χωρίς κανένα συμβιβασμό στον τομέα της αξιοπιστίας και του κόστους συντήρησης. Με απόδοση 140 και 160 ίππων, οι diesel κινητήρες τεχνολογίας Multijet3 προσφέρουν επιλογή ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή το νέο αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων.

Το νέο Ducato είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε εκδόσεις Van, Double-Cab και Chassis με τιμές από 26.800 ευρώ (περιλαμβάνει ΦΠΑ και προωθητική ενέργεια), ενώ προσφέρεται -όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Fiat Professional-  με ένα πλήρες πακέτο προνομίων που περιλαμβάνει άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης, 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!