AUDI Q2: Νεανικό, αποδοτικό, απολαυστικό και δικό σου από 245 €/μήνα

Με δυναμική εμφάνιση και προηγμένη τεχνολογία, το Audi Q2 είναι ο καλύτερος λόγος για να αναζητάς συναρπαστικές εμπειρίες εντός και εκτός πόλης.

AUDI Q2: Νεανικό, αποδοτικό, απολαυστικό και δικό σου από 245 €/μήνα

Με δυναμική εμφάνιση και προηγμένη τεχνολογία, το Audi Q2 είναι ο καλύτερος λόγος για να αναζητάς συναρπαστικές εμπειρίες εντός και εκτός πόλης.

Για το Audi Q2 η δράση και η εξωστρέφεια είναι τρόπος ζωής. Νεανικό σε χαρακτήρα και δυναμικό σε στυλ, κόμπακτ σε διαστάσεις αλλά με μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (405 – 1.050 λτ.), προικισμένο με προηγμένη τεχνολογία, αποδοτικούς κινητήρες και σπορ οδική συμπεριφορά, το premium κόμπακτ SUV είναι πραγματικά πολυτάλαντο.

Το Audi Q2 σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, χάρη στο ανατρεπτικό, έντονο design του. Κυρίαρχα στοιχεία είναι η επιβλητική μάσκα εμπρός, τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, οι προφυλακτήρες με σπορ ενθέσεις και οι ακμές στο πλαϊνό μέρος του αμαξώματος.

Βέβαια, το Q2 πάντα ξεχώριζε και στον τομέα εξατομίκευσης. Η σειρά Audi Exclusive σου προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών διαμόρφωσης, ενώ στην μακροσκελή λίστα γνήσιων αξεσουάρ θα βρεις λύσεις που αναβαθμίζουν τόσο την εμφάνιση όσο και την πρακτικότητα του Q2

Το μοντέρνο, ευρύχωρο και εξαιρετικά ποιοτικό εσωτερικό μπορεί επίσης να διαμορφωθεί στο προσωπικό σου γούστο, με στοιχεία όπως το προαιρετικό πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού Ambient lighting plus, τα σπορ καθίσματα με ραφές αντίθεσης και ανάγλυφο S στις πλάτες, ή την πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Virtual Cockpit αναβαθμίζει την πληροφόρηση με την οθόνη 12,3’’ και τα γραφικά υψηλής ανάλυσης, ενώ το Head-up display παρέχει αναλυτικές πληροφορίες και ενδείξεις στο παρμπρίζ για ασφαλέστερη οδήγηση.

Το σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 8,3’’ προσφέρει συνδεσιμότητα, ψυχαγωγία και πλοήγηση υψηλού επιπέδου, ενώ αν είσαι λάτρης του ποιοτικού ήχου θα εκτιμήσεις το προηγμένο ηχοσύστημα SONOS.

Cockpit

Ο δραστήριος χαρακτήρας του Audi Q2 ξεδιπλώνεται στο δρόμο. Το στιβαρό πλαίσιο εξασφαλίζει δυναμική οδική συμπεριφορά χωρίς να θυσιάζει την άνεση, ενώ το σύστημα Audi drive select σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζεις τα χαρακτηριστικά απόδοσης του αυτοκινήτου στο στυλ οδήγησης που επιθυμείς.

Φυσικά, συστήματα υποβοήθησης του οδηγού όπως το αυτόματο φρενάρισμα, η διατήρηση της πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας και το πακέτο Park Assist με Hold assist, Parking aid Plus και κάμερα οπισθοπορείας, συμπεριλαμβάνονται στην τεχνολογική φαρέτρα του Q2.

Την απολαυστική εμπειρία οδήγησης ολοκληρώνουν οι κινητήρες TFSI Turbo με 110 ή 150 ίππους που συνδυάζουν απόδοση και οικονομία καυσίμου, αλλά και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις Q2 35 TFSI.

Είτε το οδηγείς καθημερινά στην πόλη είτε απολαμβάνεις εκδρομικές αποδράσεις, το Audi Q2 είναι το premium SUV που καλύπτει κάθε ανάγκη κι επιθυμία σου. Και τώρα έχεις έναν ακόμη λόγο να το αποκτήσεις, από 245 €/μήνα με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Audi Now.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!