Νέο σκούτερ Kymco Like 125i CBS με τιμή 2.895 € και δυνατότητα οδήγησης με δίπλωμα αυτοκινήτου

Η απόκτηση του νέου Kymco Like 125i CBS μπορεί να γίνει με 12 άτοκες δόσεις ή χρηματοδότηση και εξόφληση σε έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Νέο σκούτερ Kymco Like 125i CBS με τιμή 2.895 € και δυνατότητα οδήγησης με δίπλωμα αυτοκινήτου

Η απόκτηση του νέου Kymco Like 125i CBS μπορεί να γίνει με 12 άτοκες δόσεις ή χρηματοδότηση και εξόφληση σε έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Η σειρά σκούτερ Like της Kymco γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και έχει καθιερωθεί σαν το πλέον αναγνωρίσιμο μοντέλο της Kymco ανάμεσα στα Retrolook scooter της αγοράς.

Στη νέα του γενιά, οι σχεδιαστικές αλλαγές και περιφερειακές επεμβάσεις συνοδεύονται από αναβαθμίσεις σε φινίρισμα και εξοπλισμό.

Το ατσάλινο πλαίσιο, διπλής ραχοκοκκαλιάς (έναντι μονής), έχει δεχθεί ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης. Παράλληλα, έχει επιτρέψει την τοποθέτηση του δοχείου καυσίμου κάτω από το επίπεδο δάπεδο, με διπλό κέρδος σε ευχρηστία και οδική συμπεριφορά.

Αφενός γιατί η τάπα πλήρωσης βρίσκεται χαμηλά στην ποδιά και δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας σε κάθε ανεφοδιασμό και αφετέρου γιατί έχει χαμηλώσει το κέντρο βάρους προσδίδοντας στο scooter ευκολότερο και ασφαλέστερο χειρισμό.

Επιπρόσθετο κέρδος είναι και η σημαντική αύξηση του χώρου κάτω από τη σέλα, που πλέον μπορεί να δεχθεί ένα κράνος και αρκετά μικροαντικείμενα. Υπάρχει επίσης άγγιστρο αποσκευών στο εμπρός μέρος της σέλας. Στο ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα της ποδιάς – που κλειδώνει – υπάρχει και παροχή USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Η ευχρηστία του νέου Like 125i βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, καθώς το παρών δίνουν πλαϊνό και κεντρικό σταντ, ανατομική δίχρωμη σέλα, χειρολαβές και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη.

Στην πρόσφατη γενιά του, ο τεχνολογίας G5 ECO τετραβάλβιδος κινητήρας των 125 κυβικών συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro5 και αποδίδει 11,2 ίππους και 9,8 Nm ροπής. Τα φρένα απαρτίζονται από δύο δισκόφρενα, ένα σε κάθε τροχό, με συνδυασμένη λειτουργία CBS (Combined Braking System).

Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού τεχνολογίας LED, ακόμα και τα φλας, ενώ τα όργανα περιλαμβάνουν τρεις οθόνες, μία αναλογική και δύο LCD, με ενδείξεις για ταχύμετρο, στροφόμετρο, στάθμη καυσίμου, χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και τάση φόρτισης μπαταρίας.

Η τιμή του νέου Like 125i ορίζεται στα 2.895 €. Εναλλακτικά, η απόκτησή του μπορεί να γίνει μέσω των χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, τα οποία περιλαμβάνουν άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα σε 12 δόσεις, 18μηνη επιδοτούμενη χρηματοδότηση ή έντοκη τραπεζική με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις χρωματισμούς: Pearl White, Graphite Matt, Candy Red. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μοντέλου: https://kymco.gr/product/like-125i-e5-1/.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!