Ευκαιρία για Crossover: Νέα Citroen C4 & C4 X με όφελος 3.000 € και τιμή από 20.650 €

Με ξεχωριστό design, κορυφαία πρακτικότητα, απαράμιλλη άνεση και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε βενζίνη, diesel ή ηλεκτρικό, η οικογένεια Crossover της Citroen γίνεται τώρα ακόμη πιο ελκυστική με την επιδότηση τιμής 3.000 ευρώ.

Ευκαιρία για Crossover: Νέα Citroen C4 & C4 X με όφελος 3.000 € και τιμή από 20.650 €

Με ξεχωριστό design, κορυφαία πρακτικότητα, απαράμιλλη άνεση και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε βενζίνη, diesel ή ηλεκτρικό, η οικογένεια Crossover της Citroen γίνεται τώρα ακόμη πιο ελκυστική με την επιδότηση τιμής 3.000 ευρώ.

Η Citroen, μια μάρκα που ξεχωρίζει για την εκκεντρότητα και την αγάπη για καινοτομία, έχει αγκαλιάσει την κατηγορία των μικρομεσαίων crossover περισσότερο από κάθε άλλο κατασκευαστή.

Στη γκάμα της γαλλικής εταιρίας βρίσκει κανείς τα νέα C4 και C4 X, τα οποία συνθέτουν μια μεγάλη και άκρως ενδιαφέρουσα οικογένεια crossover, τόσο σε επίπεδο αμαξώματος όσο και κινητήρων.

Με κοινούς παρονομαστές το ξεχωριστό design, την κορυφαία πρακτικότητα, την απαράμιλλη άνεση και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε βενζίνη, diesel ή ηλεκτρικό, η οικογένεια crossover της Citroen γίνεται τώρα ακόμη πιο ελκυστική χάρη στο πρόγραμμα επιδότησης τιμής με όφελος 3.000 ευρώ που ισχύει μέχρι τις 15 Ιουλίου 2023.

 

Citroen C4 X από 24.400 €

Στην κατηγορία των crossover, οι περισσότεροι κατασκευαστές αρκούνται στη στιλιστική διαμόρφωση ενός υπάρχοντος μοντέλου με ενθέσεις πλαστικών στο αμάξωμα που προσδίδουν τον απαραίτητο αέρα περιπέτειας.

Citroen C4 X

Για τη Citroen, ο όρος crossover σημαίνει κάτι πολύ περισσότερο: μια διασταύρωση πολλών κατηγοριών, αλλά και μια μίξη πολλών χρήσεων που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες και επιθυμίες του υπερδραστήριου οδηγού.

Το νέο C4 X αποτελεί την καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό. Ένα μοναδικό concept που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία τριών κόσμων:

  1. Την ψηλή θέση οδήγησης και μεγάλη απόσταση από το έδαφος των SUV (156 χιλ.).
  2. Το κομψό αλλά και ιδιαίτερα αεροδυναμικό αμάξωμα (Cx 0,29) των μοντέλων FASTBACK.
  3. Το μακρύ μεταξόνιο και τους μεγάλους χώρους επιβατών και αποσκευών (510 λτ. έως 1360 λτ.) των αυτοκινήτων SEDAN.

Citroen C4 X

Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρόαιμο, αυθεντικό Crossover που μπορεί να γίνει ακόμη πιο ιδιαίτερο, χάρη στις διαθέσιμες δυνατότητες εξατομίκευσης, όπως τα διακοσμητικά Color Pack και η επιλογή διχρωμίας οροφής.

 

Citroen C4 από 20.650 €

Πιο κοντά στη λογική των χάτσμπακ, με πιο κοφτό πίσω μέρος, ανοιγόμενο τζάμι στο πορτμπαγκάζ και ελαφρώς πιο κόμπακτ σε διαστάσεις (μήκος 4,36 μ. έναντι 4,6 μ. του C4 X), το Citroen C4 έχει το δικό του ξεχωριστό στιλ και γοητεύει το μάτι με τον δυναμικό σχεδιασμό που του προσδίδουν οι τολμηρές γραμμές και αιχμηρές λεπτομέρειες.

Copyright William CROZES @ Continental Productions

Οι μεγάλοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές (380 λτ. έως 1.250 λτ.) είναι κι εδώ ένα από τα δυνατά σημεία της καμπίνας, μαζί με την ποιότητα υλικών, την μοντέρνα αισθητική και τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό.

 

Κορυφαία άνεση, πρακτικότητα και ασφάλεια

Βέβαια, όπως σε κάθε Citroen, η άνεση είναι κορυφαία και αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα στο DNA των C4 και C4 X. Είτε πρόκειται για την ποιότητα κύλισης που προσφέρει η καινοτόμα τεχνολογία των αμορτισέρ με υδραυλικά στοπ προοδευτικής απόσβεσης, είτε για τα εξαιρετικά αναπαυτικά καθίσματα Advanced Comfort με ενισχυμένο αφρώδες υλικό, είτε για τις λύσεις που κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητα πιο εύκολη, ασφαλής και ξέγνοιαστη.

Citroen C4 C-Cross

Ανάμεσά τους, η κεντρική οθόνη αφής 10” με φωνητικές εντολές, η οποία διακρίνεται για το επίπεδο πληροφόρησης και συνδεσιμότητας που προσφέρει, η πρακτικότητα με ιδιαίτερα στοιχεία όπως το καινοτόμο συρτάρι συνοδηγού στο ταμπλό με ειδική βάση στήριξης τάμπλετ, αλλά και τα 20 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως το ημιαυτόνομο Highway Driver Assist που αναβαθμίζει την εμπειρία οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο, σε ταχύτητες έως 180 χλμ!

 

Βενζίνη, diesel ή 100% ηλεκτρικό

Προηγμένη τεχνολογία διαθέτουν και οι κινητήρες των Citroen C4 και C4 X. Η γκάμα περιλαμβάνει επιλογές σε βενζίνη (1.2 PureTech 100 ή 130 PS), diesel (1.5 BlueHDI 130 PS) αλλά και τα αμιγώς ηλεκτρικά E-C4 και E-C4 X, που κινούνται από ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων και προσφέρουν αυτονομία έως 421 χλμ. στο συνδυασμένο κύκλο και 569 χλμ. στην πόλη!

Όλοι οι κινητήρες, εκτός από υψηλή απόδοση και οικονομία, εξασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο καθημερινά στον Δακτύλιο, ενώ ειδικά ο ηλεκτροκινητήρας και ο κινητήρας βενζίνης 1.2 PureTech 100 απαλλάσσονται από την καταβολή ετήσιων τελών κυκλοφορίας.

 

Επιδότηση τιμής 3.000 €

Η οικογένεια crossover της Citroen ξεχωρίζει με τη σχεδίαση, την πρακτικότητα και την άνεση που προσφέρει, αλλά και την ευρεία γκάμα επιλογών ανάμεσα σε κινητήρες βενζίνης, diesel ή 100% ηλεκτρικό. Πλέον, η απόκτηση των C4 και C4 X γίνεται ακόμη πιο δελεαστική με το όφελος των 3.000 ευρώ που μειώνει σημαντικά τις τιμές: από 20.650 € στην περίπτωση του C4 και από 24.400 € σε εκείνη του C4 X. Αρκεί βέβαια οι ενδιαφερόμενοι να προλάβουν, μέχρι τις 15 Ιουλίου 2023.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!