Ολοκληρωμένες λύσεις για φωτοβολταϊκά στη στέγη από τη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για παραγωγή και διαχείριση ηλεκτρικής ενέργειας από τους ίδιους τους πελάτες, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπιτιού, και παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και συνεχή υποστήριξη.

Ολοκληρωμένες λύσεις για φωτοβολταϊκά στη στέγη από τη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για παραγωγή και διαχείριση ηλεκτρικής ενέργειας από τους ίδιους τους πελάτες, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπιτιού, και παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και συνεχή υποστήριξη.

Η ΔΕΗ δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να γίνουν παραγωγοί ενέργειας στο σπίτι τους, με τις ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων ΔΕΗ myEnergySolarNet, μειώνοντας το κόστος προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Χάρη στις ολοκληρωμένες λύσεις, πλήρως προσαρμόσιμες στις ανάγκες κάθε σπιτιού, οι πελάτες μπορούν είτε να παράγουν στη στέγη του σπιτιού τους τη δική τους ηλιακή ενέργεια, την οποία καταναλώνουν οι ίδιοι (MyEnergySolarNet+), ή να παράγουν ενέργεια και να την πωλούν στο δίκτυο (myEnergySolarShare).

Ακόμη, επιλέγοντας τη λύση που περιλαμβάνει και σύστημα αποθήκευσης με μπαταρίες (myEnergySolarSave), μπορούν να παράγουν την ενέργεια που καταναλώνουν και να την χρησιμοποιούν ακόμη και σε ώρες που δεν μπορεί να γίνει άμεση χρήση του φωτοβολταϊκού συστήματος. Οι λύσεις που περιλαμβάνουν και σύστημα αποθήκευσης μπορούν να ενταχθούν και στο νέο πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη», ανάλογα με τις προϋποθέσεις.

Η ΔΕΗ αναλαμβάνει από την αρχή μέχρι το τέλος τη μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση του καταλληλότερου εξοπλισμού, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σπιτιού, με συμβουλευτικές υπηρεσίες και συνεχή υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό. Επιπλέον, αναλαμβάνει και τη δημιουργία του σχετικού φακέλου για την σύνδεση του φωτοβολταϊκού συστήματος στο δίκτυο, καθιστώντας τη διαδικασία εύκολη και γρήγορη. Στο myEnergySolar χρησιμοποιείται μόνο επώνυμος εξοπλισμός κορυφαίας ποιότητας με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις απόδοσης και ασφάλειας.

Η ΔΕΗ δημιούργησε μία ειδική εφαρμογή στην οποία οι πελάτες μπορούν, απαντώντας σε απλές ερωτήσεις για το σπίτι και τις ανάγκες τους, να λάβουν άμεσα εξατομικευμένες προτάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και το οικονομικό και ενεργειακό όφελος που θα έχουν. Αναλυτικές πληροφορίες στο myEnergySolar.

Εγκαθιστώντας φωτοβολταϊκά στη στέγη τους, οι πελάτες μειώνουν το κόστος της ενέργειας που καταναλώνουν και συμμετέχουν στην πράσινη μετάβαση της χώρας, μειώνοντας δραστικά το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, καθώς περιορίζονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Τα φωτοβολταϊκά στο σπίτι απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, και η απόσβεση του κόστους τους γίνεται σε λογικό χρονικό διάστημα, χωρίς ρίσκο. Επιπλέον, τα οικιακά φωτοβολταϊκά αναβαθμίζουν την αξία του ακινήτου, καθώς το κατατάσσουν σε ανώτερη ενεργειακή κλάση και μπορούν να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη παροχή ενέργειας ακόμη και σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως διακοπές ρεύματος εξαιτίας βλαβών στο δίκτυο ή έντονων καιρικών φαινομένων

Επιλέγοντας μία λύση που περιλαμβάνει και σύστημα αποθήκευσης με μπαταρίες, με εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα ιδιοκατανάλωσης ακόμη και σε ώρες που δεν μπορεί να γίνει άμεση χρήση του φωτοβολταϊκού συστήματος, όπως νυχτερινές ώρες, μη κατάλληλες καιρικές συνθήκες (συννεφιά, βροχή, χιονόπτωση κ.α.) ή σε περιπτώσεις βλαβών στο δίκτυο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!