Οι τιμές της κορυφαίας Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4

Η πιο ισχυρή έκδοση Plug-in Hybrid Q4 της νέας Alfa Romeo Tonale έρχεται να ολοκληρώσει τη γκάμα του ιταλικού SUV.

Οι τιμές της κορυφαίας Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4

Η πιο ισχυρή έκδοση Plug-in Hybrid Q4 της νέας Alfa Romeo Tonale έρχεται να ολοκληρώσει τη γκάμα του ιταλικού SUV.

Η Alfa Romeo Tonale ήρθε να εμπλουτίσει τη γκάμα της ιταλικής φίρμας στα SUV. Τοποθετήθηκε κάτω από τη μεσαία Stelvio στα C-SUV και είναι το πρώτο μοντέλο σε αυτή την κατηγορία. Ξεκίνησε πρόσφατα την πορεία της με εκδόσεις βενζίνης turbo και ήπια υβριδικό σύστημα, ενώ τώρα είναι διαθέσιμη και στην κορυφαία και πιο ισχυρή εκδοχή της Plug-in Hybdrid Q4.

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει συνολική απόδοση που φτάνει τους 280 ίππους, με το υβριδικό σύστημα να αποτελείται από ένα κινητήρα βενζίνης turbo 1,3 λίτρων με 180 ίππους, που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, που στέλνει τη δύναμη στους εμπρός τροχούς.

Ένας ηλεκτρικός κινητήρας που είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος αποδίδει 90 kW (122 ίππους) και 250 Nm ροπής και κινεί τους πίσω τροχούς. Το σύστημα τετρακίνησης Q4 φροντίζει για την σωστή διαχείριση της δύναμης, συνδυάζοντας την ασφάλειας με τις επιδόσεις. Η Plug-in υβριδική Tonale επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 6,2 δευτερόλεπτα, έχοντας μέγιστη ταχύτητα 206 χλμ./ώρα.

Η μπαταρία litium-ion χωρητικότητας 15,5kWh  προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία στην Tonale Plug-in Hybrid που φτάνει τα 80 χιλιόμετρα, με την συνολική αυτονομία της να ξεπερνάει τα 600 χιλιόμετρα. Οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα 26 γρ./χλμ. στη μέση τιμή τους, κάτι που επιτρέπει στο ιταλικό C-SUV να κινείται χωρίς περιορισμούς στο Δακτύλιο, ενώ απαλλάσσεται και από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Η Tonale Plug-in Hybrid Q4 είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελίες στην ελληνική με τις δύο κορυφαίες εκδόσεις Veloce 58.100 εύρω και την περιορισμένης παραγωγής Edizione Speciale 55.900 ευρώ, με την εισαγωγική έκδοση της Tonale 1.5T MHEV να στοιχίζει 38.500 ευρώ.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid

Έκδοση Τιμή
Edizione Speciale 1.3 AT 280 PS PHEV Q4 55.900 ευρώ
Veloce 1.3 AT 280 PS PHEV Q4 58.100 ευρώ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!