Καλοκαιρινές βραδιές στο CINE Φλοίσβος Peugeot

Και φέτος το λιοντάρι «υποδέχεται» τους φίλους του κινηματογράφου στην είσοδο

Καλοκαιρινές βραδιές στο CINE Φλοίσβος Peugeot

Και φέτος το λιοντάρι «υποδέχεται» τους φίλους του κινηματογράφου στην είσοδο

Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο θερινός κινηματογράφος CΙΝΕ Φλοίσβος PEUGEOT έχει ντυθεί στα χρώματα της γαλλικής μάρκας. Ένα μεγάλο λιοντάρι βρίσκεται στην είσοδο για να καλωσορίσει τους  φίλους της έβδομης τέχνης στη νέα εμπειρία “Entertainment by Peugeot”.

Μαζί με την κινηματογραφική ταινία της επιλογής τους στο CINE Φλοίσβος PEUGEOT, οι επισκέπτες, θα μπορούν να απολαύσουν και την ιστορία της Peugeot μέσα από εικαστικά, που αναβιώνουν τις αγωνιστικές και κινηματογραφικές επιτυχίες της γαλλικής φίρμας, αλλά και να δουν τα νέα μοντέλα της γαλλικής φίρμας καθώς αυτά παρουσιάζονται σε banners που διακοσμούν τον εσωτερικό χώρο του κινηματογράφου.

Το CINE Φλοίσβος PEUGEOT (βρίσκεται στο Πάρκο Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο) έχει λάβει όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του ιού COVID-19, μεταξύ των οποίων η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας με αραιά καθίσματα και όριο πληρότητας 75%. Επιπλέον, θα υπάρχει ειδική διαδικασία κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού στους χώρους τους, προκειμένου να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!