Fuel Pass 2: Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους

Από εχθές 3 Αυγούστου έως και τις 29 θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους.

Fuel Pass 2: Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους

Από εχθές 3 Αυγούστου έως και τις 29 θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους.

Προθεσμία έως τις 29 Αυγούστου έχουν οι δικαιούχοι του Fuel Pass 2 ώστε να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην πλατφόρμα Vouchers.gov.gr, η οποία από εχθές 04 Αυγούστου είναι ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ.

H επιδότηση των καυσίμων μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 100 ευρώ ανάλογα με τον τόπο διαμονής και αφορά στους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Η καταβολή του ποσού πραγματοποιείται εντός τριών ημέρων από την υποβολή της αίτησης, είτε στη μορφή άυλης ψηφιακής κάρτας, είτε στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις αποστέλλονται στις τράπεζες το πρωί κάθε εργάσιμης ημέρας και η πίστωση του Fuel Pass 2  γίνεται εντός ολίγων ημερών, συνήθως τριών, από την ημερομηνία επιτυχούς παραλαβής και επεξεργασίας αίτησης από το Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα της επιλογής του.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε αίτηση μπορεί να βρίσκεται σε καθένα απο τα παρακάτω στάδια:

  • Επεξεργασία απο δικαιούχο
  • Απορριφθείσα
  • Υπο έλεγχο
  • Προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα
  • Προς επεξεργασία απο τραπεζικό ίδρυμα
  • Εγκριθείσα

 

Δικαιούχοι:

Δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης καυσίμων είναι τα φυσικά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων και ελευθέρων επαγγελματιών, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας με δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2021 έως 30.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ για τον/την σύζυγο ή μέλος συμφώνου συμβίωσης και επιπλέον κατά 3.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο του νοικοκυριού και έως του ποσού των 45.000 ευρώ

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!