Διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς

Η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. είναι η μοναδική εταιρεία από τον κλάδο του αυτοκινήτου στo «Top 20» της μεγαλύτερης έρευνας εταιρικής φήμης «Most Admired Companies 2022» του περιοδικού Fortune στην Ελλάδα.

Διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς

Η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. είναι η μοναδική εταιρεία από τον κλάδο του αυτοκινήτου στo «Top 20» της μεγαλύτερης έρευνας εταιρικής φήμης «Most Admired Companies 2022» του περιοδικού Fortune στην Ελλάδα.

Για ακόμη μία χρονιά – την έκτη συνολικά από τα οκτώ χρόνια του θεσμού η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. βρέθηκε ψηλά στην κατάταξη της έρευνας του περιοδικού Fortune, καταλαμβάνοντας τη 17η θέση των πιο αξιοθαύμαστων επιχειρήσεων ανεξαρτήτως κλάδου στη χώρα μας.

Η λίστα καταρτίζεται από το περιοδικό Fortune σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG.

1.800 στελέχη από τις 380 επιχειρήσεις της Ελλάδας με ετήσιο τζίρο άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ (2021) από όλους τους κλάδους της οικονομίας αξιολόγησαν, ψήφισαν και ανέδειξαν τις εταιρείες που κατέλαβαν τις 20 πρώτες θέσεις για το 2022 ανάμεσα στις επιχειρήσεις που πέρασαν στην τελική φάση της έρευνας. Έμφαση δόθηκε στην Καινοτομία, στην Εμπειρία του Πελάτη και στην Αφοσίωση και στο τρίπτυχο αυτό, η Mercedes-Benz Ελλάς ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η κατάρτιση της λίστας διαμορφώνεται με γνώμονα εννέα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, που καθιέρωσε η αμερικανική έκδοση του Fortune και αφορούν στον τρόπο οργάνωσης, λειτουργίας και διοίκησης των εταιριών. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την Καινοτομία, τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, την Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών κ.α.

Με τα παραπάνω δεδομένα, «η βράβευση της Mercedes-Benz Ελλάς είναι το αποτέλεσμα της ακούραστης συλλογικής μας προσπάθειας, καθώς όλοι – μηδενός εξαιρουμένου – είμαστε πιστοί στο όραμά μας, «να οδηγούμε τις εξελίξεις στο χώρου του αυτοκινήτου στην Ελλάδα». Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, όχι μόνο για τις εξαιρετικές επιδόσεις της Εταιρείας στον στίβο των πωλήσεων παρά τις πρωτόγνωρες αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά κυρίως για την αναγνώρισή της ανάμεσα στα στελέχη της εγχώριας αγοράς, τα οποία την τίμησαν με την αυθόρμητη ψήφο τους. Έχουμε απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους Πελάτες μας, τον Άνθρωπο και την Κοινωνία. Για εμάς είναι αυτοσκοπός να προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα και εξαιρετικές υπηρεσίες αλλά και να επιχειρούμε υπεύθυνα προσφέροντας στους γύρω μας με όποιον τρόπο μπορούμε, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην κοινή προσπάθεια για έναν καλύτερο αύριο»  δήλωσε ο κ. Ι. Καλλίγερος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Mercedes-Benz Ελλάς μετά την παραλαβή του βραβείου για την εταιρεία.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!