Μία τυχερή νικήτρια παρέλαβε ένα smart forfour EQ

Ένα smart forfour EQ παραδόθηκε στη μεγάλη νικήτρια της 4ης λαχειοφόρου αγοράς που διοργάνωσε Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μία τυχερή νικήτρια παρέλαβε ένα smart forfour EQ

Ένα smart forfour EQ παραδόθηκε στη μεγάλη νικήτρια της 4ης λαχειοφόρου αγοράς που διοργάνωσε Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μία τυχερή νικήτρια ανέδειξε η κληρωτίδα της 4ης λαχειοφόρου αγοράς που οργάνωσε Tο Χαμόγελο του Παιδιού. Η κα Αγγελική Προδρομίδη με μόλις 5 λαχνούς κέρδισε το πρώτο δώρο της λαχειοφόρου, το τετράθυρο, τετραθέσιο, αμιγώς ηλεκτρικό smart forfour EQ.

Η παράδοση του smart forfour EQ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς στη Ν. Κηφισιά, παρουσία του προέδρου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλου και του προέδρου & διευθύνοντος συμβούλου της Mercedes-Benz Ελλάς, κ. Γιάννη Καλλίγερου οι οποίοι παρέδωσαν το κλειδί του smart forfour EQ στη νικήτρια.

Αν και έχει μικρές διαστάσεις, το smart forfour EQ είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο. Ο σχεδόν αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας 60 kW προσφέρει αυτονομία 130 χιλιομέτρων εκλύοντας μηδενικούς ρύπους ενώ η φόρτισή του ολοκληρώνεται σε περίπου μία ώρα, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο τριφασικό καλώδιο φόρτισης σε φορτιστή 22 kW.

O κ. Καλλίγερος ευχήθηκε καλά και ασφαλή ταξίδια στη νικήτρια και στο Χαμόγελο του Παιδιού «…να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του και μπορεί να στηρίζεται στην εταιρεία μας και στην ομάδα εθελοντών που έχουν δημιουργήσει οι εργαζόμενοί μας. Όλοι μας είμαστε δίπλα σας αναγνωρίζοντας την προσφορά του οργανισμού και χαιρόμαστε που μέσα από τη δωρεά του smart forfour EQ καταφέραμε να συνεισφέρουμε στις εκπαιδευτικές ανάγκες των εκατοντάδων παιδιών που φιλοξενούνται στα σπίτια του Χαμόγελου σε όλη την Ελλάδα».

Η 4η Λαχειοφόρος Αγορά διήρκησε από τις 2 Μαρτίου έως και τις 9 Μαΐου 2022. Διατέθηκαν συνολικά 91.694 λαχνοί και αναδείχτηκαν 173 νικητές, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των 303 παιδιών που διαμένουν στα 11 σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού πανελλαδικά.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!