Προσφορά για το Plug-in υβριδικό Jeep Renegade 4xe

Πιο προσιτό γίνεται το εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Jeep

Προσφορά για το Plug-in υβριδικό Jeep Renegade 4xe

Πιο προσιτό γίνεται το εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Jeep

Με τιμή από 37.900 ευρώ είναι πλέον διαθέσιμο, χάρη στην προωθητική ενέργεια, το Plug-in υβριδικό Jeep Renegade 4xe. Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις 4xe συνεχίζουν να απαλλάσσουν τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων από την καταβολή φόρου χρήσης. Επίσης, το 4xe συνοδεύεται με 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 χλμ. και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Το Plug-in Hybrid Renegade 4xe, είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Jeep, αποτελώντας την πιο προηγμένη, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον πρόταση που κατασκεύασε ποτέ η θρυλική αμερικανική μάρκα. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και την μακρά παράδοση της στα συστήματα τετρακίνησης, η Jeep, με το 4xe προσφέρει μια πρόταση που αποτελεί την ιδανική λύση τόσο για τις καθημερινές μετακινήσεις, όσο και τις εντός ή εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Σε πολλές εκδόσεις

Παρά τον εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του, το  Plug-in Hybrid, Jeep Renegade 4xe, δεν κάνει κανένα συμβιβασμό όσον αφορά στην απόδοση και στις εκτός δρόμου δυνατότητες, αξιοποιώντας στο μέγιστο την υψηλή ισχύ (από 190 έως 240 ίππους), την προηγμένη τετρακίνηση (4xe) και την κορυφαία τεχνολογία. Παράλληλα διαθέτει δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως 50 χιλιόμετρα, αλλά και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (1,9 λίτρα/100χλμ.) στην υβριδική λειτουργία.

Με στόχο να φέρει πιο κοντά στο κοινό τα προνόμια που προσφέρει το Plug-in Hybrid σύστημα της, η Jeep παρουσιάζει τη νέα, διευρυμένη, σειρά Jeep Renegade 4xe. Με πέντε εκδόσεις εξοπλισμού (Longitude, Limited, 80th Anniversary, S και Trailhawk), δύο επίπεδα απόδοσης με 190 και 240 ίππους και πάντα με κίνηση και στους 4 τροχούς με το σύστημα 4xe.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!