Δωρεάν τεχνικός έλεγχος σε Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth

Η Mopar προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο στα μοντέλα των Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth για να ξένοιαστες διακοπές, με ασφάλεια.

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος σε Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth

Η Mopar προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο στα μοντέλα των Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth για να ξένοιαστες διακοπές, με ασφάλεια.

H Mopar επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο «Summer Check-up» για τα μοντέλα των παραπάνω εταιρειών, για απροβλημάτιστες διαδρομές με ασφάλεια.

Μέσω του Summer Check-up πραγματοποιείται ένας λεπτομερής τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Με βάση τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η καλοκαιρινή περίοδος, τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Summer Check Up 2022, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις.

Εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας είναι και ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού που εξασφαλίζει άνετες διαδρομές ακόμα και στις συνθήκες έντονου καύσωνα που συχνά αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα.

Ο δωρεάν έλεγχος Summer Check Up 2022, προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών των μαρκών και έχει ισχύ από τις 4 Ιουλίου 2022 και μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου (30 Σεπτεμβρίου), καλύπτοντας αυτήν την ιδιαίτερη ευαίσθητη περίοδο όπου μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού πραγματοποιεί ταξίδια και εκδρομές.

Παράλληλα με το δωρεάν έλεγχο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από την ειδική έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά συντήρησης, όπως είναι για παράδειγμα το λιπαντικό του κινητήρα, το φίλτρο αέρα και τα μπουζί.

Μέσω των εποχιακών ελέγχων, των ειδικών προσφορών, αλλά και την προσήλωση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι τεχνικοί και το προσωπικό της Mopar είναι στη διάθεση του κοινού, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα όλοι οι κάτοχοι Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional να έχουν την ευκαιρία να διατηρούν πάντα το αυτοκίνητο τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Summer Check Up 2022, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων και επισκευαστών των μαρκών ανά την Ελλάδα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!