Έλεγχος του Peugeot στο… video

To πρόγραμμα Peugeot Video Check διευκολύνει τη διαδικασία συντήρησης του αυτοκινήτου

Έλεγχος του Peugeot στο… video

To πρόγραμμα Peugeot Video Check διευκολύνει τη διαδικασία συντήρησης του αυτοκινήτου

Το Video Check προστίθεται στις υπηρεσίες After Sales που διαθέτει η Peugeot για τα αυτοκίνητα των πελατών της. Αν κατά τη διάρκεια της συντήρησης του Peugeot διαγνωστεί ότι χρήζει, επισκευής ή αντικατάστασης κάποιο εξάρτημα, ο ιδιοκτήτης του λαμβάνει οπτικοακουστικό υλικό (video) με λήψεις που υποδεικνύουν τις εργασίες που πρέπει να γίνουν αλλά και τα ανταλλακτικά που ενδεχομένως χρειάζεται να αντικατασταθούν.

Συνοδευτικά μία οικονομική προσφορά αποστέλλεται προς τελική έγκριση από τον πελάτη. Χωρίς να είναι αναγκαίο να διαθέτει ειδική εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο λαμβάνει ένα SMS, στο οποίο περιέχεται ένα video το οποίο απεικονίζει την επιπλέον εργασία που οι τεχνικοί του συνεργείου συστήνουν να πραγματοποιηθεί, καθώς και μία αναλυτική προσφορά (για εργασίες και ανταλλακτικά) προκειμένου ο πελάτης να ενημερωθεί πλήρως και να αποφασίσει για την πραγματοποίηση ή όχι της εργασίας αυτής.

Αυτό είναι το νέο Peugeot 308 – Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Στο site peugeot.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν πλήθος άλλων υπηρεσιών After sales, όπως Online ραντεβού για σέρβις, παραλαβή – παράδοση οχήματος στον χώρο του πελάτη*, αυτοκίνητο αντικατάστασης*, καθώς και πλήθος προγραμμάτων για αυτοκίνητα μεγαλύτερης ηλικίας, πακέτα συντήρησης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, νέα προγράμματα φανοποιείας, ανταλλακτικά ανακατασκευής καθώς και διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων και η εφαρμογή «ΜyPeugeot».

*Οι υπηρεσίες, παραλαβής-παράδοσης καθώς και του αυτοκινήτου αντικατάστασης, τηρούν στο απόλυτο τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η Automobile Peugeot.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!