Fiat 500X Connect: Προσανατολισμένο στην ασφάλεια

H νέα έκδοση του B-SUV προσφέρεται σε τιμές από 18.500 ευρώ

Fiat 500X Connect: Προσανατολισμένο στην ασφάλεια

H νέα έκδοση του B-SUV προσφέρεται σε τιμές από 18.500 ευρώ

Ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού του 500X είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από Fiat. Το 500Χ Connect διαθέτει αναβαθμισμένο εξοπλισμό ασφάλειας και συνδεσιμότητας, με 18.500 ευρώ και συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση για 5 έτη ή 200.000 χλμ, αλλά και οδική βοήθεια για το ίδιο διάστημα. Η τιμή αφορά την έκδοση με τον 1.0 turbo 120 ίππων και περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια.

Το 500Χ Connect περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό του μια πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), όπως:

Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, έτσι ώστε ο οδηγός να είναι πάντα ενήμερος για το όριο ταχύτητας στο δρόμο που κινείται.

Radar προειδοποίησης πρόσθιας πρόσκρουσης (FCW), το οποίο προειδοποιεί τον οδηγό και αν χρειαστεί ενεργεί αυτόματα στα φρένα ώστε να αποφευχθεί μια σύγκρουση ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν να μειωθούν οι συνέπιες της.

Ανίχνευση τυφλού σημείου, έτσι  ώστε ο οδηγός να λάβει προειδοποίηση σε περίπτωση που κάποιο άλλο όχημα κινείται παράλληλα κοντά του, σε σημείο που πιθανά δεν είναι ορατό, όπως για παράδειγμα μία μηχανή ή ένα ποδήλατο στο πλάι του.

Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός/πίσω και κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές κίνησης που προβλέπουν την πορεία του αυτοκινήτου κατά τους ελιγμούς στάθμευσης σύμφωνα με τη γωνία των τροχών.

Adaptive Cruise Control που διατηρεί αυτόματα την ταχύτητα, αλλά παράλληλα και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα για ακόμα πιο άνετα και ασφαλή ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης full LED φώτα εμπρός και πίσω και υαλοκαθαριστήρες με αυτόματη λειτουργία.

Με έκπτωση έως 1.750 ευρώ το ανανεωμένο Panda CNG (φυσικό αέριο)

Fiat 500X ConnectFa

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!