Ανακοινώθηκαν οι τιμές των Fiat 500X Hybrid και Tipo Hybrid

Οι υβριδικές εκδόσεις των Fiat 500X και Tipo είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των Fiat 500X Hybrid και Tipo Hybrid

Οι υβριδικές εκδόσεις των Fiat 500X και Tipo είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.

Τα Fiat 500X και Tipo είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά με το νέο υβριδικό σύστημα που κατ’ αποκλειστικότητα για την κατηγορία προσφέρει δυνατότητες αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης.

Παραμένοντας πιστή στην εστίαση της στην παροχή έξυπνων, πρακτικών και παράλληλα προσιτών τεχνολογικών συστημάτων, η Fiat εφοδίασε το 500X και την οικογένεια Tipo με το νέο υβριδικό σύστημα των 48V, το οποίο συνδυάζεται με ένα επίσης νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, συνθέτοντας ένα σύνολο που ξεχωρίζει για την αποδοτικότητα του και την άνεση που προσφέρει σε κάθε είδους διαδρομή.

Το νέο υβριδικό σύνολο αποτελείται από έναν Turbo 4κυλινδρο κινητήρα FireFly χωρητικότητας 1,5 λίτρων και απόδοσης 130 ίππων και 240Nm ροπής, τον 48V ηλεκτροκινητήρα των 15 kW (20 ίπποι), καθώς και έναν μικρότερο ηλεκτροκινητήρα BSG, ο οποίος προσφέρει αθόρυβη και άμεση εκκίνηση του θερμικού κινητήρα.

Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο, ο κύριος ηλεκτροκινητήρας δίνει τη δυνατότητα κίνησης του αυτοκινήτου ακόμα και με τον θερμικό κινητήρα εκτός λειτουργίας σε αποστάσεις έως και 3χλμ. με χαμηλές ταχύτητες κίνησης.

Η συνδυαστική ισχύς του θερμικού συνόλου και του ηλεκτροκινητήρα προσφέρουν επιδόσεις αντίστοιχες του κινητήρα 1.3Τ των 150 ίππων που αντικαθιστά το νέο σύνολο, με σημαντικά όμως χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων που προσεγγίζουν εκείνα ενός diesel αυτοκινήτου.

Το νέο υβριδικό σύνολο έρχεται να πλαισιώσει την ήδη πλούσια γκάμα Turbo κινητήρων βενζίνης και diesel που εφοδιάζουν τα 500X και Tipo.

FIAT 500X Hybrid

Το ξεχωριστό SUV της Ιταλικής μάρκας εφοδιάζεται με το νέο υβριδικό σύστημα, ενώ παράλληλα αποκτά νέο σήμα στη μάσκα και την πόρτα του χώρου αποσκευών, ακολουθώντας τη σχεδιαστική γραμμή που εγκαινίασε το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500. Το 500Χ Hybrid είναι διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα εκδόσεων, η οποία περιλαμβάνει τρεις τύπους αμαξώματος, Urban (με έμφαση στις αστικές μετακινήσεις), Cross (με έμφαση στον περιπετειώδη χαρακτήρα) και Sport (με έμφαση στο δυναμικό στιλ). Παράλληλα διαθέσιμες είναι και οι εκδόσεις Dolcevita που ξεχωρίζουν χάρη στην πανοραμική αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή, που φέρνει σε άμεση επαφή τους επιβάτες με τη φύση. Χάρη στο νέο υβριδικό σύνολο, το 500X αποκτά ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο, ενώ ιδιαίτερα χαμηλά είναι τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας (μεταξύ 83 και 100 ευρώ).

FIAT Tipo Hybrid

Με το νέο υβριδικό σύνολο η οικογένεια του Tipo αποκτά την πλέον αποδοτική έκδοση της, με το σύνολο των Τipo Hybrid (Hatchback, Cross και Station Wagon) να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο, αλλά και να απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο, τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά και την πρακτικότητα που χαρακτηρίζει στο σύνολο της την οικογένεια του μοντέλου, το Tipo Hybrid συνθέτει μια απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση στο C-Segment.

Τα νέα 500X Hybrid και Tipo Hybrid είναι διαθέσιμα προς παραγγελία από το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας στην Ελλάδα, με τιμές από 24.700 ευρώ για το Fiat 500Χ Hybrid και 24.400 ευρώ για το Fiat Tipo Hybrid (με το όφελος προωθητικής ενέργειας) και προστασία τιμής για τον πελάτη από την παραγγελία μέχρι και την παράδοση του αυτοκινήτου. Όπως και το σύνολο της γκάμας της μάρκας καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές στον παρακάτω πίνακα:

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!