Έκθεση Αυτοκίνηση Anytime 2022 στις 14 Μαΐου

Επιστρέφει στις 14 Μαΐου και μετά από απουσία δύο ετών, η ελληνική έκθεση αυτοκινήτου.

Έκθεση Αυτοκίνηση Anytime 2022 στις 14 Μαΐου

Επιστρέφει στις 14 Μαΐου και μετά από απουσία δύο ετών, η ελληνική έκθεση αυτοκινήτου.

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2022, η έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, επιστρέφει μετά από δύο χρόνια και ανοίγει τις πύλες της στις 14 Μαΐου 2022, στο ευρωπαϊκών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος), σε ένα χώρο 50.000 τ.μ.

Η φετινή διοργάνωση έχει όλα τα στοιχεία που προκαλούν τους λάτρεις του αυτοκινήτου και τους υποψήφιους αγοραστές, να την επισκεφθούν, αφού οι συμμετέχουσες αντιπροσωπείες στα εντυπωσιακά τους περίπτερα θα παρουσιάσουν και θα λανσάρουν πάνω από 150 νέα μοντέλα και όλες τις νέες τεχνολογίες σχετικά με το αυτοκίνητο.

Στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2022 ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην παρουσίαση νέων μοντέλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων και οχημάτων μικροκινητικότητας, δίνοντας παράλληλα απαντήσεις στα ερωτήματα των επισκεπτών αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση και τη μικροκινητικότητα (electromobility).

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ημερίδα για την ηλεκτροκίνηση, που θα αφορά την εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας για το μέλλον των αυτοκινήτων μηδενικών ρύπων χωρίς κινητήρα εσωτερικής καύσης. Διακεκριμένοι επιστήμονες-ομιλητές, θα εκθέσουν τις θέσεις τους και τις απόψεις τους καθώς και θα παρουσιάσουν τις τελευταίες έρευνες και μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2022 διοργανώνεται από έμπειρη ομάδα που εδώ και 40 χρόνια επενδύει στην εξέλιξη της Έκθεσης, στηρίζεται από τους Έλληνες Εισαγωγείς – Αντιπροσώπους, μέλη του ΣΕΑΑ και φιλοδοξεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο καλεντάρι των διεθνών εκθέσεων αυτοκινήτου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!