Διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς στα HR Awards 2021

Ασημένιο βραβείο για το πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων των υπαλλήλων της

Διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς στα HR Awards 2021

Ασημένιο βραβείο για το πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων των υπαλλήλων της

Ασημένιο βραβείο για το πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων των υπαλλήλων της στην κατηγορία «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη» απονεμήθηκε στην Mercedes-Benz Ελλάς, στην εκδήλωση για την τελετή απονομής των βραβείων HR Awards. Το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης #love2give της Mercedes-Benz Ελλάς έχει ως στόχο την ανάδειξη και προώθηση του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία και πραγματοποιείται με τη συμμετοχή μεγάλης μερίδας των εργαζομένων της σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ethelon.

Οι δράσεις που διοργανώνονται είναι κοινωφελούς χαρακτήρα και στόχος τους είναι να προάγονται η αποδοχή και κατανόηση της διαφορετικότητας εντός της εταιρείας, η υγεία και η ευεξία των εργαζομένων, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξη της ομαδικότητας και της επικοινωνίας. Παράλληλα ενδυναμώνεται η κουλτούρα του εθελοντισμού και η αξία της προσφοράς σε όσους έχουν ανάγκη.

Μετά τη βράβευση η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ν. Καβαθούλη δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη βράβευση του προγράμματος #love2give της Mercedes-Benz Ελλάς στο θεσμό των HR Awards κυρίως γιατί με αυτό το βραβείο, δεν διακρίνεται μόνο η εταιρεία αλλά ο κάθε συνάδελφος ξεχωριστά! Οι εργαζόμενοί μας και οι οικογένειές τους όχι μόνο αγκαλιάζουν τις εθελοντικές δράσεις που οργανώνονται, αλλά κάνουν τις δικές τους προτάσεις, με ανοιχτό μυαλό και διάθεση για προσφορά. Χαρόμαστε πολύ και ευχαριστούμε την Κριτική Επιτροπή που αξιολόγησε τόσο θετικά το όραμά μας για έναν καλύτερο κόσμο».

Το βραβείο παρέλαβαν οι Ν. Καβαθούλη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού (αριστερά), Β. Ψιμοπούλου, HR Administrator (στο κέντρο) & Α. Χρυσού, Δημόσιες Σχέσεις & Εταιρική Επικοινωνία (δεξιά)

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!