“Αντίο” στον Μίκη Θεοδωράκη μέσω των νέων πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων

Οι δύο πρώτες τοποθετήθηκαν και λειτουργούν ήδη στην Λεωφόρο Συγγρού

“Αντίο” στον Μίκη Θεοδωράκη μέσω των νέων πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων

Οι δύο πρώτες τοποθετήθηκαν και λειτουργούν ήδη στην Λεωφόρο Συγγρού

Φόρο τιμής αποτίει στον Μίκη Θεοδωράκη η Περιφέρεια Αττικής, με αποχαιρετιστήρια μηνύματα που εμφανίζονται στις νέες πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων. Οι δύο πρώτες τοποθετήθηκαν και λειτουργούν στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Συγγρού, ενώ άλλες πέντε αναμένεται να τοποθετηθούν σταδιακά στους δρόμους της Αττικής, έως τέλη του έτους.

Η αντικατάσταση των 24 πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων με νέες, τεχνολογίας full matrix, θα γίνει σταδιακά από την Περιφέρεια Αττικής. Οι νέες πινακίδες επιτρέπουν την προβολή εικονιδίων, εικόνων ή ακόμη και video.

Όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή Motor One των Παραπολιτικών 90,1 FM και τον Βαγγέλη Κιούση, ο Σύμβουλος Οδικής Ασφαλείας της Περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης, «οι 24 πινακίδες που υπάρχουν σήμερα θα αντικατασταθούν σταδιακά μέσα στα επόμενα χρόνια της θητείας της περιφερειακής διοίκησης του Γιώργου Πατούλη. Οι δύο πρώτες θα τοποθετηθούν πριν το Σεπτέμβριο στη Λεωφόρο Συγγρού, στο πλαίσιο των προετοιμασιών της Περιφέρειας για τη φιλοξενία του Ράλλυ Ακρόπολις».

Οι νέες πινακίδες αναμένεται να διευκολύνουν την ενημέρωση των χρηστών του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Αττικής καθώς θα μπορούν να προσφέρουν ευκρινέστερη και περιεκτικότερη πληροφόρηση.

Δείτε το σημείο εκκίνησης της ειδικής διαδρομής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο κέντρο της Αθήνας

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!