SYM – NORDKAPP: Διασχίζοντας την Ευρώπη με scooter

Από την Ελλάδα ως το βορειότερο ακρωτήρι της Ευρώπης με ένα SYM HD 300

SYM – NORDKAPP: Διασχίζοντας την Ευρώπη με scooter

Από την Ελλάδα ως το βορειότερο ακρωτήρι της Ευρώπης με ένα SYM HD 300

Ο ταξιδιωτικός αρθρογράφος και φωτογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης, οδηγώντας ένα scooter SYM HD 300, πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό road trip 11.500 χλμ. με προορισμό το βορειότερο χερσαίο ακρωτήρι της Ευρώπης, το Nordkapp στη Νορβηγία.

Στη διάρκεια των 25 ημερών του ταξιδιού «SYM NORDKAPP», ο Έλληνας αναβάτης διέσχισε 14 χώρες (Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία), καταγράφοντας ιστορίες από τη διαδρομή.

Τα σκανδιναβικά τοπία, οι ευρωπαϊκές μητροπόλεις με τα ιστορικά μνημεία, ο Αρκτικός Κύκλος, οι Άλπεις και το διάσημο ακρωτήρι Nordkapp, ήταν τα κυριότερα σημεία αναφοράς του «SYM NORDKAPP».

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης, εκμεταλλεύτηκε την άνεση και την αξιοπιστία του scooter και οδήγησε απροβλημάτιστα τόσο στους πολυσύχναστους αυτοκινητοδρόμους, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, με καλό καιρό και με βροχή, για να ολοκληρώσει έτσι με επιτυχία μια συναρπαστική ταξιδιωτική περιπέτεια στους δρόμους της Ευρώπης.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!