Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Άρχισαν τα έργα στην Λ. Αμαλίας

Το συγκεκριμένο σημείο του οδικού δικτύου αποτελεί μέρος της υπερειδικής διαδρομής που θα διεξαχθεί στις 9 Σεπτεμβρίου

Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Άρχισαν τα έργα στην Λ. Αμαλίας

Το συγκεκριμένο σημείο του οδικού δικτύου αποτελεί μέρος της υπερειδικής διαδρομής που θα διεξαχθεί στις 9 Σεπτεμβρίου

Τη νύχτα της Δευτέρας 2 προς την Τρίτη 3 Αυγούστου, άρχισαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Λεωφόρου Αμαλίας, στο κέντρο της Αθήνας. Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός του Αυγούστου, πριν τη διεξαγωγή της υπερειδικής του Ράλλυ Ακρόπολις περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Οι εργασίες θα γίνονται κάθε βράδυ μετά τις 11, προκειμένου να αποφευχθούν οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες. Οι σχετικές παρεμβάσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση και περιοδική συντήρηση υποδομών στο πρωτεύον αστικό δικό δίκτυο», προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ. Με τις συγκεκριμένες εργασίες υπολογίζεται ότι θα ασφαλτοστρωθούν περίπου 16.000 m² σε όλο το μήκος της Λ. Αμαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, πραγματοποίησε επίβλεψη του έργου συνοδευόμενος από τον αρμόδιο εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αθ. Κατσιγιάννη, τον Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής Κ. Λογοθέτη, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μητροπολιτικών Υποδομών Περιφέρειας Αττικής Π. Καρυώτη και υπηρεσιακά στελέχη.

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τα στελέχη της Περιφέρειας και από τους εκπροσώπους του ανάδοχου τόσο για την υλοποίηση της συγκεκριμένης παρέμβασης, όσο και συνολικά την πορεία υλοποίησης των παρεμβάσεων που πραγματοποιούνται σε όλη την Αττική και εντάσσονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συντήρησης.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!