Ασφαλτόστρωση στην οδό Αμαλίας ενόψει του Ράλλυ Ακρόπολις

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται μετά τις 11 το βράδυ, λόγω του καύσωνα

Ασφαλτόστρωση στην οδό Αμαλίας ενόψει του Ράλλυ Ακρόπολις

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται μετά τις 11 το βράδυ, λόγω του καύσωνα

Το βράδυ της Δευτέρας 2 Αυγούστου θα αρχίσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του οδικού δικτύου στην οδό Αμαλίας, από την Περιφέρεια Αττικής. Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός του Αυγούστου, πριν τη διεξαγωγή της υπερειδικής του Ράλλυ Ακρόπολις περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Οι σχετικές παρεμβάσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση και περιοδική συντήρηση υποδομών στο πρωτεύον αστικό δικό δίκτυο», προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ. Οι εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην Αμαλίας και πέριξ της πλατείας Συντάγματος θα εκτελούνται μετά τις 11 το βράδυ, προκειμένου οι θερμοκρασίες που θα επικρατούν να είναι κατάλληλες τόσο για να εργάζονται οι απασχολούμενοι στο έργο όσο και για την ποιοτική και σύμφωνα με τις προδιαγραφές εκτέλεση της ασφαλτόστρωσης.

Με τις συγκεκριμένες εργασίες θα ασφαλτοστρωθούν περίπου 16.000 m² σε όλο το μήκος της οδού, σε ένα από τα πιο νευραλγικά τμήματα του οδικού δικτύου της πρωτεύουσας, δεδομένου ότι δέχεται καθημερινά έναν πολύ μεγάλο φόρτο διερχομένων οχημάτων αλλά και πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών που φτάνουν στην πλατεία Συντάγματος. Για πρώτη φορά κατά τα τελευταία έτη γίνεται μια ολοκληρωμένη παρέμβαση καθολικής συντηρήσεως ασφαλτοτάπητα και τελικής αντιολισθηράς στρώσης. 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!