Oλοκληρώθηκε το XTERRA Greece/Vouliagmeni 2024

Το XTERRA Greece, το κορυφαίο event για τους φίλους του τριάθλου, ολοκληρώθηκε με την συμβολή και της Jeep, ως χρυσό χορηγό.

Oλοκληρώθηκε το XTERRA Greece/Vouliagmeni 2024

Το XTERRA Greece, το κορυφαίο event για τους φίλους του τριάθλου, ολοκληρώθηκε με την συμβολή και της Jeep, ως χρυσό χορηγό.

Το XTERRA Greece, που φιλοξενείται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, στην παραλία της Βουλιαγμένης, μεγαλώνει κάθε χρόνο και αποτελεί πλέον έναν από τους αγαπημένους προορισμούς στον κόσμο για τους αθλητές του τριάθλου εκτός δρόμου. Το ορεινό ανάγλυφο της νότιας πλευράς του Υμηττού αποτελείται από διαδρομές σχεδιασμένες με αγάπη για τη φύση και τον αθλητισμό.

Η Jeep ήταν χρυσός χορηγός στο XTERRA Greece/Vouliagmeni για το 2024 και υποστήριξε τη μοναδική διοργάνωση off-road τριάθλου που γίνεται στην Ελλάδα με ένα αμιγώς ηλεκτρικό Avenger, ένα 48V υβριδικό Renegade και ένα Plug-in Hybrid Compass, αναδεικνύοντας την ομορφιά πίσω από την αθλητική δραστηριότητα στη φύση.

Για το 2024 ο αγώνας της χώρας μας αποτέλεσε τον έναν από τους εφτά σε ολόκληρο τον κόσμο που συνθέτουν το World Cup. Για αυτό και οι κορυφαίοι αθλητές του off-road τριάθλου παγκοσμίως έδωσαν το «παρών», προκειμένου να κολυμπήσουν στη θάλασσα, καθώς και να κάνουν mountain bike και ορεινό τρέξιμο στις νότιες πλαγιές του Υμηττού. Πλαισιώθηκαν δε από πολλούς τριαθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων, οι οποίοι συμμετείχαν στην πλήρη και την sprint απόσταση του τριάθλου καθώς και στις αντίστοιχες αποστάσεις του Aquathlon (κολύμπι, τρέξιμο).

Οι θεατές και οι επισκέπτες θαύμασαν τους αθλητές και είδαν από κοντά και τα νέα Jeep. Το μικρότερο Avenger, που διατίθεται ως αμιγώς ηλεκτρικό, ως υβριδικό αλλά και με κινητήρα βενζίνης με τιμή από 23.990 ευρώ προσανατολίζεται στο πιο νεανικό κοινό, ενώ το Renegade ξεχωρίζει για τον πιο σκληροτράχηλο χαρακτήρα του. Το Compass στοχεύει σε εκείνους που αναζητούν ένα οικογενειακό SUV με εκτός δρόμου δυνατότητες ή εταιρικό αυτοκίνητο χωρίς επιβάρυνση με φόρο για τη χρήση του χάρη στο plug-in υβριδικό σύστημα των 240 ίππων.

Έχοντας πλέον φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο ως διοργάνωση, το XTERRA Greece έχει καθιερωθεί στο παγκόσμιο στερέωμα του off road τριάθλου και η Jeep θα συνεχίσει να το στηρίζει ανανεώνοντας το ραντεβού με αυτή την αθλητική γιορτή για το 2025.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!