Honda Dream Offers: Νέο πρόγραμμα με επιτόκιο 2,9% και 5 χρόνια δωρεάν συντήρηση

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, το συνολικό όφελος φτάνει έως και 5.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Honda Dream Offers: Νέο πρόγραμμα με επιτόκιο 2,9% και 5 χρόνια δωρεάν συντήρηση

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, το συνολικό όφελος φτάνει έως και 5.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Από τα τέλη του 2023 η Honda ενίσχυσε σημαντικά τη γκάμα λανσάροντας τα νέα SUV ZRV, e:Ny1 και CRV στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, η ελληνική αντιπροσωπεία παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα “Honda Dream Offers“.

Το Honda Dream Offers περιλαμβάνει δύο σημαντικά οφέλη για όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα από τα νέα μοντέλα:

  • Χρηματοδότηση με επιδοτούμενο επιτόκιο 2.9%
  • 5 χρόνια δωρεάν περιοδική συντήρηση

Το συνολικό όφελος φτάνει έως και 5.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Χρηματοδότηση με Επιδοτούμενο Επιτόκιο 2.9%

Το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρει σταθερό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2.9% (πλέον εισφοράς 0.6% του Ν. 128/1975) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά και οφέλη:

  • Σταθερή μηνιαία δόση.
  • Ελάχιστη προκαταβολή 40%.
  • Περίοδος αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες.

Δωρεάν Περιοδική Συντήρηση

Το πρόγραμμα δωρεάν περιοδικής συντήρησης καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών της Honda  για τα πέντε πρώτα χρόνια ή πέντε πρώτα service (όποιο συμβεί πρώτο), σύμφωνα με το σύστημα service reminder του οχήματος.

Επιπλέον Προνόμια

Η Honda στην Ελλάδα προσφέρει σε όλα τα νέα της μοντέλα δωρεάν επέκταση 2 ετών στην 3ετή εργοστασιακή εγγύηση και στο 3ετές πρόγραμμα οδικής βοήθειας Honda Assist δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο εγγύησης και οδικής βοήθειας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση:

  • 5 χρόνια (3+2) εργοστασιακή εγγύηση bumper to bumper.
  • 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Hybrid/Electric powertrain.
  • 8 χρόνια εγγύηση μπαταρίας EV.
  • 5 χρόνια (3+2) οδική βοήθεια Honda Assist.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα honda-cars.gr ή να επικοινωνήσουν με έναν επίσημο έμπορο Honda.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!