Lamborghini Esperienza China Giro

Ένα πενθήμερο “ταξίδι στο απέραντο” της Κίνας

Lamborghini Esperienza China Giro

Ένα πενθήμερο “ταξίδι στο απέραντο” της Κίνας

Η αντιπροσωπεία της Lamborghini στην Κίνα οργάνωσε το «Ταξίδι στο Απέραντο», ένα εντυπωσιακό οδοιπορικό 42 Lamborghini στην μεγαλοπρεπή βορειοδυτική Κίνα, σε διαδρομή άνω των 800 χιλιομέτρων μέσα από τα εδάφη της Ningxia και της Gansu.

Κατά τη διάρκεια του πενθήμερου ταξιδιού, η πομπή των 42 super sport και super SUV αυτοκινήτων, που ξεκίνησε από την Yinchuan πέρασε από την οροσειρά Helan και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την τοπική κουλτούρα.

Στη συνέχεια η πομπή έφτασε στη έρημο την ώρα που το γαλήνιο κόκκινο φως του ήλιου έδυσε στον Κίτρινο Ποταμό και τα αστέρια άρχισαν να φωτίζουν στον ουρανό. Από εκεί κινήθηκαν προς το Zhongwei για να φτάσουν στα γραφικά αρχαία χωριά Beichangtan.

Τέλος, η πομπή έφτασε στο Tonghu που συνδυάζει τη μοναδική ομορφιά της ερήμου, της λίμνης και της όασης και επισκέφτηκε το Γεωλογικό πάρκο Lanzhou Danxia για θαυμάσει τα πολύχρωμα πετρώματα με φόντο τον γαλάζιο ουρανό.

Στην έρημο του Tengger, το super SUV Lamborghini Urus έδειξε τις εκτός δρόμου ικανότητές του πάνω στους αμμόλοφους μέσα στην απέραντη θάλασσα της άμμου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε επίσης μια διαμονή μέσα στην έρημο, στο Desert Star Hotel που συνδυάζει αρμονικά στοιχεία τοπικού και μοντέρνου σχεδιασμού, βυθισμένα στη φυσική ομορφιά της πράσινης όασης της ερήμου, τους έναστρους ουρανούς και την χρυσή άμμο.

Αυτή ήταν η έβδομη φορά που οργανώθηκε το Lamborghini Esperienza Giro China από το 2015 έως σήμερα, προσφέροντας στους Κινέζους πελάτες της μάρκας μια αποκλειστική και εξαιρετική οδηγική εμπειρία σε μια εξερεύνηση των εντυπωσιακών τοπίων της χώρας τους.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!