Παιχνίδι στα χιόνια με μικρές Ferrari και Bugatti

Η Little Car Company, μια βρετανική εταιρεία κατασκευάζει μικρά κλασικά αυτοκίνητα, με δυνατότητα κίνησης, δίνοντας σε ορισμένους τη χαρά τη χαρά της οδήγησης σε χιόνι.

Παιχνίδι στα χιόνια με μικρές Ferrari και Bugatti

Η Little Car Company, μια βρετανική εταιρεία κατασκευάζει μικρά κλασικά αυτοκίνητα, με δυνατότητα κίνησης, δίνοντας σε ορισμένους τη χαρά τη χαρά της οδήγησης σε χιόνι.

Μια εταιρεία με έδρα τη Βρετανία, που λέγεται «Little Car Company», ειδικεύεται στη δημιουργία και αναβίωση κλασικών μοντέλων υπό κλίμακα. Εστιάζει στη λεπτομέρεια, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του θέματος και αποκλειστικά σε μοντέλα κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών, όπως η Ferrari, η Aston Martin, η Bugatti.

Κατά προσέγγιση, η κλίμακα είναι των τριών τετάρτων, με τα μοντέλα να είναι εντυπωσιακά σε κατασκευή, σε κάθε τους λεπτομέρεια. Το σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι διαθέτουν ηλεκτρικούς κινητήρες, που τους επιτρέπουν να κινηθούν και μάλιστα με αξιώσεις, αναπτύσσοντας και ταχύτητες που ξεπερνούν τα 70 χλμ./ώρα.

Τα πανέμορφα αυτά μοντέλα, παρέλασαν στη διεθνή συγκέντρωση που γίνεται κάθε χρόνο τέτοιο καιρό στο St. Moritz και αποτελεί μια από τις πιο cool συναθροίσεις του κόσμου. Cool μεταφορικά και κυριολεκτικά, αφού γίνεται σε μια παγωμένη λίμνη στα βουνά της Ελβετίας. Και σίγουρα οι συνθήκες επιτρέπουν και το ατελείωτο παιχνίδι από τους πιο τολμηρούς και ικανούς, με τη διασκέδαση να απεικονίζεται και στις φωτογραφίες.

Η «Little Car Company» που διοργάνωσε δοκιμαστική οδήγηση για τους πελάτες και τους επισκέπτες, έδωσε την ευκαιρία σε αυτούς να απολαύσουν τα μικρά αριστουργήματά της, τόσο σε απλές συνθήκες, όσο και σε αγώνες.

Τα αυτοκίνητα ήταν ειδικά προετοιμασμένα για την περίσταση, με ελαστικά για χιόνι, που προσφέρουν την απαραίτητη πρόσφυση σε αυτές τις συνθήκες, ενώ είχαν και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, για καλύτερη μεταφορά της δύναμης.

Η εκδήλωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη, με τη βρετανική εταιρεία να έχει σκοπό να επιστρέψει και το 2024 στα βουνά της Ελβετίας με τα υπέροχα αυτοκίνητά της. Για όσους το έχασαν μπορείτε να το βάλετε στο ημερολόγιό σας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!