Lamborghini Esperienza Giro 2024 στο Langhe

Θαυμάστε τις καλύτερες φωτογραφίες από μια τριήμερη εμπειρία οδήγησης με σπορ αυτοκίνητα της Lamborghini στην αυθεντική ιταλική κουλτούρα.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 στο Langhe

Θαυμάστε τις καλύτερες φωτογραφίες από μια τριήμερη εμπειρία οδήγησης με σπορ αυτοκίνητα της Lamborghini στην αυθεντική ιταλική κουλτούρα.

Ιδιοκτήτες σπορ αυτοκινήτων Lamborghini από όλη την Ευρώπη έλαβαν μέρος στo φετινό Esperienza Giro, μια αποκλειστική περιήγηση για την εξερεύνηση και τον εορτασμό της πανέμορφης περιοχής Langhe, στο Πιεμόντε της βόρειας Ιταλίας.

Οι συμμετέχοντες πελάτες απόλαυσαν πολυτελή διαμονή, εξαιρετικό αυθεντικό φαγητό και εμβάθυνση στον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τα εδάφη της περιοχής του Πιεμόντε, κατά τη διάρκεια της αποκλειστικής εμπειρίας VIP που δημιουργήθηκε και φιλοξενήθηκε από τη Lamborghini.

Το Il Boscareto Resort and Spa, που βρίσκεται ανάμεσα στους λόφους της Serralunga d’Alba, παρείχε ένα εξαιρετικό και πολυτελές περιβάλλον για τους επισκέπτες. Οι πελάτες της Lamborghini καλωσορίστηκαν με ένα δείπνο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, σχεδιασμένο από τον σεφ Michelangelo Mammoliti στο εστιατόριο Rei Natura, το οποίο αγκαλιάζει την έννοια των φυσικών στοιχείων που βρίσκονται στην περιοχή τόσο στην εσωτερική του διακόσμηση όσο και στην κουζίνα του σεφ.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (1)

Καλύπτοντας συνολικά 488 χιλιόμετρα, οι επισκέπτες της Lamborghini ξεκίνησαν την περιηγητική τους εμπειρία με μια βόλτα στο μεσαιωνικό Castello di Prunetto, όπου επιδόθηκαν σε μια ειδικά επιμελημένη εμπειρία γευσιγνωσίας φουντουκιού: μια λιχουδιά της περιοχής.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (2)

Στη συνέχεια, τα σπορ αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν προς το οινοποιείο Pico Maccario, φημισμένο για την καινοτόμο προσέγγισή του στην οινοποίηση, τους γραφικούς αμπελώνες του και για την παραγωγή του Cru Cannubi: ένα μπουκάλι του οποίου αναγνωρίζεται ως το παλαιότερο στην Ιταλία (με ημερομηνία 1752) και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους αμπελώνες στον κόσμο.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (3)

Μέσα σε κυματιστούς αμπελώνες που διανθίζονται με τα περίφημα χρωματιστά μολύβια Pico, τα οποία υποδηλώνουν τις διάφορες ποικιλίες σταφυλιών και κρασιών, οι ιδιοκτήτες της Lamborghini απόλαυσαν μια ιδιωτική ξενάγηση στις εγκαταστάσεις παραγωγής και ένα γεύμα πριν επιστρέψουν στο Il Boscareto.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (4)

Η ημέρα έκλεισε στο απομακρυσμένο Castello di Grinzane Cavour του 11ου αιώνα, μια τοποθεσία σημαντικής σημασίας για την ιταλική ιστορία, η οποία ανήκε κατά τη διάρκεια των αιώνων σε διάφορες ευγενείς οικογένειες του Πιεμόντε, όπου οι επισκέπτες παρακολούθησαν ένα δείπνο σε μεσαιωνικό σκηνικό, το οποίο διασκέδασαν με ρίψεις σημαιών και μια παράσταση γερακοποιίας.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (5)

Την επόμενη ημέρα, η ομάδα ξεκίνησε μια συναρπαστική διαδρομή μέσα από ορεινά τοπία, με στάση για καφέ στο BAart στο Agliano Terme, ένα χωριό σε μια περιοχή που φημίζεται για την οινοποίηση και τη γαστρονομία του σταφυλιού Barbera.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (6)

Το BAart, το οποίο βρίσκεται μέσα στην Chiesa di San Michele, είναι ένα κοινοτικό έργο που αναδεικνύει τη διασταύρωση της σύγχρονης τέχνης και των παραδοσιακών γεύσεων της περιοχής σε μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (7)

Ταξιδεύοντας προς τα εμπρός, το πολύχρωμο καραβάνι των αυτοκινήτων σταμάτησε στο Castello di Razzano, ένα ιστορικό κτήμα με ρίζες που χρονολογούνται από τον 17ο αιώνα, για ένα ιδιωτικό γεύμα με τοπικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του ελαιολάδου που παράγει το ίδιο το κάστρο.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (8)

Σε ένα ιδιωτικό δείπνο στο κοντινό οινοποιείο Cecilia Monte οι επισκέπτες γεύτηκαν τυπικά πιάτα του Πιεμόντε, προτού συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό εργαστήριο όπου οι επισκέπτες εξερεύνησαν τη δημιουργικότητά τους δοκιμάζοντας νέες καλλιτεχνικές τεχνικές χρησιμοποιώντας το κρασί ως χρώμα.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (9)

Ξεκινώντας την τέταρτη ημέρα, οι ιδιοκτήτες της Lamborghini έφτασαν στο Santuario dei Piloni για μια ενδιάμεση στάση το πρωί, σε μια απόκρημνη, αγροτική περιοχή που φημίζεται για την ιστορία και τις παραδόσεις της.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (10)

Eδώ, οι συμμετέχοντες συμμετείχαν σε μια εμπειρία κυνηγιού τρούφας με σκύλους, με αποκορύφωμα τη γευσιγνωσία της καλύτερης τρούφας.  Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με μια διαδρομή προς το Pollenzo, μια αρχαία πόλη στις όχθες του ποταμού Tanaro, όπου βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Γαστρονομικών Σπουδών.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (11)

Αντανακλώντας την αφοσίωση του πανεπιστημίου στη γαστρονομική αριστεία, οι επισκέπτες έζησαν ένα ιδιωτικό γεύμα με σπεσιαλιτέ του Πιεμόντε δίπλα στο Scuderie Sabaude, όπου κάποτε βρίσκονταν οι στάβλοι του βασιλιά της Ιταλίας.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (13)

Όπως σε κάθε έκδοση του Esperienza Giro, οι επισκέπτες της Lamborghini στο Langhe απόλαυσαν ένα ταξίδι που ενσωμάτωσε τις εξαιρετικές και συναισθηματικές επιδόσεις των σπορ αυτοκινήτων Lamborghini, ενώ παράλληλα γιόρτασαν τη διαρκή γοητεία των τοπικών πολιτιστικών εμπειριών, της εξαιρετικής κουζίνας και της ιταλικής κληρονομιάς.

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (14)

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (15)

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (16)

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (17)

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (18)

Lamborghini Esperienza Giro 2024 in Langhe (19)

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!