Η παραλιακή λεωφόρος στο πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης

Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των οδηγών για τις ουρές που σχηματίζονται

Η παραλιακή λεωφόρος στο πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης

Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των οδηγών για τις ουρές που σχηματίζονται

Από το πρωί της Δευτέρας 12 Απριλίου πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος κατά τμήματα στην παραλιακή λεωφόρο. Αυτή την περίοδο η ασφαλτόστρωση γίνεται από τη συμβολή της Ποσειδώνος με την Λ. Βουλιαγμένης έως το ύψος του Γκολφ στην Γλυφάδα (ρεύμα προς Βάρκιζα).

Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των οδηγών για την ταλαιπωρία, καθώς στα συγκεκριμένα σημεία τα οχήματα δημιουργούν μεγάλες ουρές.

Οι εργασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο ενός από τα μεγάλα έργα βελτίωσης και της περιοδικής συντήρησης υποδομών στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και συνολικά της Αττικής. Το συγκεκριμένο έργο είναι προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ, ενώ το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται αντίστοιχα έργα συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 85 εκατομμύρια ευρώ.

Τα σχετικά  έργα πραγματοποιούνται τμηματικά και σε συνολική επιφάνεια περίπου 45000 τετραγωνικών μέτρων. Στο ρεύμα προς Πειραιά η ανάλογη επιφάνεια επέμβασης εκτείνεται σε περίπου 30.000 τετραγωνικά.

Στη συνέχεια θα γίνει συντήρηση του ασφαλτοτάπητα της Λ. Βουλιαγμένης και στα 2 ρεύματα, από τη συμβολή με την οδό Καλύμνου έως τη συμβολή της με την Λεωφόρο Ποσειδώνος. Η συνολική  επιφάνεια επέμβασης ανέρχεται περίπου σε  12000 τετραγωνικών μέτρων και στα δύο ρεύματα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!