«Ταξίδι» στην πίστα δοκιμών της Alfa Romeo

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Balocco, χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας

«Ταξίδι» στην πίστα δοκιμών της Alfa Romeo

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Balocco, χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας

Το κέντρο εξέλιξης της Alfa Romeo στο Balocco, ανάμεσα στο Τορίνο και το Μιλάνο, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στη διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία. Φέτος κλείνει τα 60 χρόνια ζωής και το μουσείο της ιταλικής μάρκας γιορτάζει αυτή την επέτειο με μια ξεχωριστή διαδικτυακή εκδήλωση την Κυριακή 11 Απριλίου.

Η ζωντανή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Απριλίου, στις 19:00 ώρα Ελλάδος και όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν μπορούν μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://fb.me/e/21ZmjJMJC

Με αφορμή την 60η επέτειο από την κατασκευή αυτής της εγκατάστασης, μέσα στην οποία γεννήθηκαν όλες οι σύγχρονες Alfa Romeo, το Museo Storico Alfa Romeo ετοίμασε ένα διαδικτυακό ταξίδι στο Balocco. Εκτός από την αναφορά σε άγνωστες μέχρι σήμερα ιστορίες από το κέντρο δοκιμών, οι υπεύθυνοι του μουσείου έχουν ετοιμάσει και ένα video στο οποίο παρουσιάζεται η εξέλιξη του κέντρου και συγκρίνονται οι σημερινές εγκαταστάσεις με εκείνες του 1961. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο CEO της Alfa Romeo, κ. Philippe Imparato, ενώ όσοι παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματα τους στους ανθρώπους της μάρκας.

O Kimi Raikkonen με την κορυφαία Alfa Romeo Giulia GTA

Στην αρχική του μορφή, το 1961, το κέντρο δοκιμών του Balocco, καταλάμβανε έκταση 2 τ.χλμ. και έδινε τη δυνατότητα στους δοκιμαστές να εξελίξουν τα νέα μοντέλα με απόλυτη μυστικότητα. Στη συνέχεια, με συνεχείς αναβαθμίσεις, το Balocco Proving Ground έφτασε να καταλαμβάνει σήμερα έκταση μεγαλύτερη από 5,5 τ.χλμ., αποτελώντας μία από τις πιο σημαντικές εγκαταστάσεις του είδους σε όλο τον κόσμο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!