Ansu Fati: «Πρεσβευτής» ετών 18!

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα αναγνωρίσιμα «πρόσωπα» της Cupra

Ansu Fati: «Πρεσβευτής» ετών 18!

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα αναγνωρίσιμα «πρόσωπα» της Cupra

Γεννημένος στη Γουινέα-Μπισάου αλλά έχοντας την ισπανική υπηκοότητα, ο 18χρονος Ansu Fati είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα διεθνώς. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα έγινε το Δεκέμβριο του 2019 έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, σε ηλικία μόλις 17 ετών και 40 ημερών!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Cupra με την Μπαρτσελόνα, ο Fati ανέλαβε το ρόλο ενός εκ των εκπροσώπων της σπορ μάρκας. «Ο Ansu θα είναι μέρος μιας ομάδας αντισυμβατικών νέων, με τους οποίους η Cupra στοχεύει να προωθήσει τον μετασχηματισμό στην εποχή του εξηλεκτρισμού», ανέφερε ο Πρόεδρος της SEAT, Wayne Griffiths, συναντώντας τον Fati στις εγκαταστάσεις του Martorell.

Cupra Tavascan: Πήρε το ΟΚ για να μπει στην παραγωγή

Ο νεαρός σταρ του ποδοσφαίρου είναι ο δεύτερος παίκτης της ισπανικής ομάδας που γίνεται πρεσβευτής της Cupra, μετά τον Γερμανό τερματοφύλακα Marc ter Stegen, πρωταγωνιστώντας μάλιστα στην καμπάνια “Going Forward”.

«Νιώθω έντονα ότι εκπροσωπούμαι από μια νέα, δυναμική, σπορ μάρκα όπως η CUPRA, η οποία στοχεύει να είναι αντισυμβατική, με διακριτικό και προοδευτικό στυλ. Το όραμά της για υψηλές επιδόσεις αντικατοπτρίζει την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα είναι επιτυχημένη. Ανυπομονώ να συμμετάσχω ενεργά στα μελλοντικά έργα της μάρκας και σύντομα να οδηγήσω τα αυτοκίνητά της», σχολίασε ο Fati, που διαμόρφωσε το δικό του Formentor.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!