Brad Pitt: “Θα μείνω στη Formula 1 μέχρι να με διώξουν με τις κλωτσιές”

Τι δήλωσε ο αστέρας του Χόλυγουντ για την εμπειρία οδήγησης μονοθεσίου στην πίστα του Silverstone.

Brad Pitt: “Θα μείνω στη Formula 1 μέχρι να με διώξουν με τις κλωτσιές”

Τι δήλωσε ο αστέρας του Χόλυγουντ για την εμπειρία οδήγησης μονοθεσίου στην πίστα του Silverstone.

Στον πρόσφατο αγώνα της Formula 1, το Βρετανικό Γκραν Πρι, ο πασίγνωστος ηθοποιός Brad Pitt, όχι μόνο βρέθηκε στα πάντοκ των ομάδων και φωτογραφήθηκε ανάμεσα στους πιλότους της F1, αλλά φόρεσε την αγωνιστική φόρμα και οδήγησε ένα μονοθέσιο στην εμβληματική πίστα του Σίλβερστοουν. Όχι, δεν πρόκειται για κάποια ειδική εκδήλωση ή ενέργεια μάρκετινγκ κάποιας ομάδας, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητο της… ομάδας του!

Πρόκειται φυσικά για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χόλιγουντ που αναφέρεται στη Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt, τα οποία ξεκίνησαν το τριήμερο του GP Βρετανίας και θα συνεχιστούν σε αρκετούς από τους επόμενους φετινούς αγώνες του πρωταθλήματος.

Η υπόθεση της ταινίας

Ο Pitt υποδύεται έναν βετεράνο οδηγό αγώνων που έμεινε στα αζήτητα μετά από ένα σοβαρό ατύχημα. Επιστρέφει στην ομάδα Apex GP του φίλου του Javier Bardem, η οποία είναι ουραγός του πρωταθλήματος, για να καθοδηγήσει ένα ανερχόμενο αστέρι, τον Damson Idris.

Μεταξύ όσων είπε ο Brad Pitt για την ταινία, αξιοσημείωτο είναι το εξής: “Θα σας πω τι είναι το εκπληκτικό σε αυτό. Θα δείτε κάμερες περιμετρικά σε όλο το αυτοκίνητο. Τα πλάνα δείχνουν για πρώτη φορά την πραγματικότητα, δεν έχετε δει τέτοια ταχύτητα και δυνάμεις G στο παρελθόν. Είναι ειλικρινά, πάρα πολύ συναρπαστικό”, για να συμπληρώσει: “Πρέπει να είναι όσο αυθεντικό μπορούμε να το κάνουμε”.

Η εμπειρία οδήγησης μονοθεσίου

Ο Brad Pitt οδήγησε στην πίστα του Silverstone, μπροστά στο κοινό του GP Βρετανίας – το οποίο ωστόσο δεν γνώριζε ποιος είναι στο τιμόνι – ένα μονοθέσιο προδιαγραφών Formula 2, τροποποιημένο έτσι ώστε να θυμίζει σε εμφάνιση εκείνα της F1. Το μονοθέσιο έχει σχεδιάσει η Mercedes-AMG F1, κάτι διόλου τυχαίο, αφού εκτός του Jerry Bruckheimer, στην παραγωγή της ταινίας συμμετέχει και ο Lewis Hamilton – ο οποίος μάλιστα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στην ταινία!

Ο Αμερικανός αστέρας του Χόλιγουντ, μιλώντας στη βρετανική τηλεόραση και στον Martin Brundle, δήλωσε εκστασιασμένος με την εμπειρία: “Είμαι λιγάκι ζαλισμένος αυτή τη στιγμή, πρέπει να πω. Και είναι σπουδαίο που είμαι εδώ. Το διασκεδάζουμε τόσο πολύ, δεν έχω περάσει καλύτερα στη ζωή μου”.

Μιλώντας για την εμπειρία της οδήγησης του μονοθεσίου, συμπλήρωσε: “Εγώ έκανα περισσότερα πράγματα με μοτοσικλέτες, πέρασα τα τελευταία 20 χρόνια με μοτοσικλέτες στην πίστα. Αυτό βοήθησε πολύ. Σε κρατάει ταπεινό. Θέλω να πω, δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις έναν ‘καυτό’ γύρο. Εγώ τον αποκαλώ ως χλιαρό γύρο! Είχα μερικές μικρές εξόδους, ακούσια, στο γρασίδι. Αλλά ήταν τόσο πολλή η αδρεναλίνη”.

Ο Pitt δεν παρέλειψε επίσης να πλέξει το εγκώμιο των οδηγών F1: “Πρέπει να το πω, δεν είχα ιδέα τι χρειάζεται για να είσαι οδηγός, όλη αυτή τη δυναμικότητα και την επιδεξιότητα. Είναι εκπληκτικοί αθλητές. Έχει το σεβασμό μου ο καθένας εκεί έξω, σε όλες τις κατηγορίες. Θα μείνω εδώ μέχρι να με διώξουν με τις κλωτσιές. Διότι το λατρεύω. Πιστεύω ότι είναι το όνειρο για κάθε άντρα”.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!