Στη Μαδρίτη η πρώτη έκθεση για την F1

H Formula 1 θα διοργανώσει μία μοναδική έκθεση -την πρώτη του είδους της- στη Μαδρίτη, με μοναδικά κειμήλια και μονοθέσια από την ιστορία του σπορ.

Στη Μαδρίτη η πρώτη έκθεση για την F1

H Formula 1 θα διοργανώσει μία μοναδική έκθεση -την πρώτη του είδους της- στη Μαδρίτη, με μοναδικά κειμήλια και μονοθέσια από την ιστορία του σπορ.

Η πρώτη επίσημη έκθεση της Formula 1, θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη τον ερχόμενο Μάρτιο και θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κειμήλιων που το κοινό δεν έχει ξαναδεί ποτέ καθώς και συνεισφορές από τις πιο θρυλικές ομάδες, ειδικούς, και προσωπικότητες του αθλήματος.

Η έκθεση της F1, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο εκδηλώσεων IFEMA στη Μαδρίτη, θα εγκαινιαστεί στις 24 Μαρτίου του 2023 και θα διαρκέσει έως τις 16 Ιουλίου. Η έκθεση αναπτύχθηκε με τη βοήθεια της Formula 1 και την υποστήριξη της κοινότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει έξι ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που θα περιλαμβάνουν σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με γνώμονα την τεχνολογία και διαδραστικές οθόνες μεγάλου μεγέθους που θα αποκαλύπτουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Formula 1.

Η εμπειρία θα διαρκεί 90 λεπτά και θα περιλαμβάνει ένα συνδυασμό ηχητικών και οπτικών προβολών καθώς και εμβληματικά μονοθέσια του παρελθόντος. Ο διευθύνων σύμβουλος της F1, Stefano Domenicali, δήλωσε : «Τα εγκαίνια αυτής της θεαματικής έκθεσης σηματοδοτούν μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της Formula 1».

«Καθώς το άθλημα συνεχίζει να αναπτύσσεται με εκθετικό ρυθμό, είναι ζωτικής σημασίας η βάση των φιλάθλων μας να παραμείνει στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Η έναρξη αυτής της διεθνούς έκθεσης παγκόσμιας κλάσης, επιτρέπει σε περισσότερους οπαδούς σε όλο τον κόσμο να ερωτευτούν την F1, ενώ παράλληλα μας παρέχει την τέλεια πλατφόρμα για να τιμήσουμε την απίστευτη ιστορία του αθλήματος».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το έργο και βοήθησαν στη δημιουργία μιας έκθεσης που αποτυπώνει την καρδιά και την ψυχή του αθλήματος που όλοι αγαπάμε». Ο επικεφαλής επιμελητής και παραγωγός, Timothy Harvey, δήλωσε ότι ήταν «τεράστια τιμή» να του ανατεθεί το έργο: «Αυτή η έκθεση οδηγεί τους οπαδούς στο παρασκήνιο της Formula 1, παρέχοντας ένα νέο φάσμα συναρπαστικών προοπτικών και απροσδόκητων ιστοριών για το άθλημα».

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την υποστήριξη τόσων πολλών ομάδων και προσωπικοτήτων της F1. Πιστεύω ότι η έκθεση γιορτάζει την πλούσια ιστορία και κληρονομιά της Formula 1 με έναν δραματικό και διασκεδαστικό τρόπο που θα προσελκύσει τους πάντες, από τους φανατικούς οπαδούς μέχρι τα μικρά παιδιά και τις οικογένειες. Η προετοιμασία του έργου κράτησε πολλά χρόνια και τώρα ανυπομονώ να ανοίξουν οι πύλες στη Μαδρίτη». Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου.

F1 Exhibition

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!