Video: 3 ελληνικές ειδικές διαδρομές στις 20 κορυφαίες του WRC!

To Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, για πρώτη φορά από το 2013

Video: 3 ελληνικές ειδικές διαδρομές στις 20 κορυφαίες του WRC!

To Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, για πρώτη φορά από το 2013

Με το Σεπτέμβριο να… πλησιάζει, μεγαλώνει η ανυπομονησία των φίλων των ράλλυ για την επιστροφή του Ακρόπολις στο WRC. Οι διοργανωτές του θεσμού έφτιασαν ένα υπέροχο βίντεο, συγκεντρώνοντας στιγμιότυπα από τις είκοσι κορυφαίες ειδικές διαδρομές στην ιστορία του πρωταθλήματος. Τρεις από αυτές ανήκουν στον εθνικό μας αγώνα και μάλιστα βρίσκονται σε αρκετά υψηλές θέσεις.

Το Ράλλυ Ακρόπολις θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Το πρωί της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το shakedown (οι τελικές δοκιμές) βόρεια της Λαμίας, όπου θα βρίσκεται το κέντρο του αγώνα και το service park. Το απόγευμα της ίδιας μέρας (17.45) θα γίνει η τελετή εκκίνησης, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ προγραμματίζεται η διεξαγωγή της πρώτης ειδικής διαδρομής αμέσως μετά (δεν είναι ακόμη γνωστή η τοποθεσία και αν θα πρόκειται για υπερειδική παρουσία κόσμου).

Δείτε εδώ το αναλυτικό ωράριο των ειδικών διαδρομών

Τις επόμενες τρεις ημέρες τα πληρώματα θα κινηθούν αρχικά νότια, προς την Πελοπόννησο και ειδικότερα προς τη βραβευμένη από το κοινό του WRC ειδική διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι και στην ε.δ. Λουτράκι. Η συνέχεια θα δοθεί στις ε.δ. Θήβα και Ελάτεια, ενώ οι επόμενες δύο ημέρες θα αποτελέσουν αποκλειστικά «υπόθεση» της κεντρικής Ελλάδας, με τη σκυτάλη πλέον να παίρνουν ειδικές διαδρομές που έχουν ταυτιστεί με τον εθνικό μας αγώνα, όπως είναι η Παύλιανη, οι Βωξίτες, το Ελευθεροχώρι και για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του αγώνα ο Ταρζάν που θα αποτελέσει την power stage.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!