Η πρώτη CEO στην ιστορία της FIA

H FIA διόρισε στη νεοσύστατη για την Ομοσπονδία θέση της διευθύνουσας συμβούλου την Αμερικανίδα Natalie Robyn.

Η πρώτη CEO στην ιστορία της FIA

H FIA διόρισε στη νεοσύστατη για την Ομοσπονδία θέση της διευθύνουσας συμβούλου την Αμερικανίδα Natalie Robyn.

Η αμερικανικής καταγωγής Natalie Robyn, η οποία θα ενταχθεί στο δυναμικό της FIA στο εγγύς μέλλον, είναι ένα κορυφαίο διεθνές στέλεχος με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας τόσο στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας όσο και στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Πριν από την προσχώρησή της στη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, κατείχε διάφορες ανώτερες διοικητικές θέσεις σε μάρκες της αυτοκινητοβιομηχανίας όπως οι Volvo, Nissan και DaimlerChrysler.

Σε αυτόν τον νέο ρόλο, θα είναι υπεύθυνη για την λειτουργία και τις οικονομικές επιδόσεις της FIA, καθώς και για την προώθηση της συνολικής στρατηγικής για την υλοποίηση του οράματος της ηγεσίας για τη μεταρρύθμιση της Ομοσπονδίας. Η Robyn θα αναπτύξει επίσης νέα πλάνα εμπορικής ανάπτυξης για την αύξηση και διαφοροποίηση των πηγών εσόδων της FIA, εξασφαλίζοντας οικονομική σταθερότητα για την παροχή περισσότερων πόρων στα μέλη της.

Σχολιάζοντας τον διορισμό, ο πρόεδρος της FIA Mohammed Ben Sulayem δήλωσε: «Ο διορισμός της Natalie Robyn ως της πρώτης μας διευθύνουσας συμβούλου είναι μια μετασχηματιστική στιγμή για την Ομοσπονδία μας. Η εκτεταμένη εμπειρία και η ηγεσία της θα είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση των οικονομικών, της διακυβέρνησης και των λειτουργιών μας. Έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στην επίτευξη διαφοροποίησης και ανάπτυξης, καθώς και στην ανάπτυξη ικανοτήτων εκτελεστικής ηγεσίας, οι οποίες θα αποτελέσουν εξαιρετικά πολύτιμο πλεονέκτημα για τη FIA και τα μέλη μας, και την καλωσορίζω στην ομάδα».

Η Natalie Robyn δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που διορίστηκα η πρώτη διευθύνουσα σύμβουλος της FIA σε μια τόσο σημαντική και συναρπαστική στιγμή για την Ομοσπονδία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τα μέλη, την ανώτερη ηγετική ομάδα και τον πρόεδρο για την υλοποίηση του οράματός τους για μεταρρύθμιση και ανάπτυξη με τη συμμετοχή όλου του προσωπικού».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!