O Lewis Hamilton συμπαραγωγός σε κινηματογραφική ταινία για την F1

O 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, επιβεβαίωσε ότι είναι συμπαραγωγός σε ταινία για το σπορ, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt.

O Lewis Hamilton συμπαραγωγός σε κινηματογραφική ταινία για την F1

O 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, επιβεβαίωσε ότι είναι συμπαραγωγός σε ταινία για το σπορ, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt.

O Lewis Hamilton επιβεβαίωσε ότι συμμετέχει στη δημιουργία μιας κινηματογραφικής ταινίας με θέμα τη Formula 1, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Joseph Kosinsky, του οποίου η ταινία «Top Gun: Maverick» έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους και τα δικαιώματά της έχει αποκτήσει η Apple TV.

Πέραν του Hamilton, συμπαραγωγοί στην ταινία θα είναι η Plan B Entertainment, καθώς και οι Jerry Bruckheimer και Chad Oman. Ο Brad Pitt θα υποδυθεί έναν οδηγό που βγαίνει από τη σύνταξη για να αγωνιστεί μαζί με έναν πρωτοεμφανιζόμενο οδηγό εναντίον των τιτάνων του σπορ.

Ο Βρετανός πολυπρωταθλητής της Formula 1 δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια του GP Αζερμπαϊτζάν που διεξάγεται στο Μπακού αυτό το Σαββατοκύριακο: «Είναι ένα πολύ ωραίο εγχείρημα. Εργαζόμαστε ήδη επάνω στο σενάριο για παράδειγμα, το οποίο είναι διασκεδαστικό και περνάω αρκετό χρόνο με τον Brad, το οποίο είναι… επικό».

Ο Hamilton δε σκοπεύει να εμφανιστεί στην ταινία: «Δεν σκοπεύω να συμμετέχω σε αυτήν, όχι. Πραγματικά η ευθύνη μου, και κάτι που έχω αναλάβει είναι να διασφαλίσω ότι το καστ και το συνεργείο στο παρασκήνιο είναι ποικιλόμορφο, κάτι που πραγματικά τόνισα στην αρχή».

«Ήταν πολύ δύσκολο, δεν μπορείτε να πείτε απαραίτητα ότι όλες οι ταινίες αγώνων που υπήρξαν στο παρελθόν ήταν θεαματικές και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να αλλάξουμε. Το θέμα είναι να δείξουμε πόσο σπουδαίο είναι αυτό το σπορ σε ανθρώπους που δεν το έχουν παρακολουθήσει ποτέ και επίσης να διασφαλίσουμε ότι θα διατηρήσουμε την πραγματική κληρονομιά και το αληθινό αγωνιστικό πνεύμα μέσα στην ταινία και στο σενάριο, οπότε αυτό είναι μέρος των καθηκόντων μου».

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μέσα στο σπορ που συμμετέχουν σε αυτό, βοηθώντας στην εκπαίδευση αυτών που προσπαθούν να δημιουργήσουν την ταινία. Υπάρχει ήδη συζήτηση για το πως θα καταγράψουμε κάποια από τα πλάνα. Θα χρειαστούμε εμείς οι οδηγοί να συμμετέχουμε σε αυτό. Αλλά δεν είμαστε ηθοποιοί… δεν θέλουμε αυτή η ταινία να είναι χάλια, και γι’ αυτό μάλλον δεν θα συμμετέχω κι εγώ».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!