Τον Μάιο το πρώτο Grand Prix της F1 στο Μαϊάμι!

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για τις δοκιμές και τον αγώνα στην πίστα μήκους 5,41 χλμ.

Τον Μάιο το πρώτο Grand Prix της F1 στο Μαϊάμι!

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για τις δοκιμές και τον αγώνα στην πίστα μήκους 5,41 χλμ.

Οι διοργανωτές του Grand Prix της Formula 1 στο Μαΐάμι των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 6-8 Μαΐου 2022. Όπως και σε κάθε αντίστοιχο Grand Prix, η δράση θα διαρκέσει τρεις ημέρες, με ελεύθερες δοκιμές την Παρασκευή, κατατακτήριες δοκιμές το Σάββατο και το Grand Prix την Κυριακή, μαζί με μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις  όλο το Σαββατοκύριακο.

«Δουλέψαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια πίστα με εξαιρετική σχεδίαση και χώρους για την ψυχαγωγία των θεατών», δήλωσε ο Tom Garfinkel, Managing Partner του Grand Prix του Miami. «Έχουμε τεράστιο ενθουσιασμό και προσμονή για αυτό το γεγονός και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε την ημερομηνία, ώστε ο κόσμος να αρχίσει να προγραμματίζει».

Η κατασκευή του Διεθνούς Αυτοκινητοδρομίου στο Μαϊάμι, μήκους 5,41 χλμ., γύρω από το Hard Rock Stadium συνεχίζεται. Τις επόμενες εβδομάδες θα αποκαλυφθεί η καινοτόμος γκάμα επιλογών εισιτηρίων και φιλοξενίας με τους διοργανωτές να πιστεύουν ότι θα είναι ένα άλλο ορόσημο για τη F1 και το Μαϊάμι.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι η Formula 1 και το κοινό του αθλήματος παγκοσμίως, θα εκπλαγούν από αυτό που θα δουν τον επόμενο Μάιο», δήλωσε ο CEO του Grand Prix του Μαϊάμι, Richard Cregan.

«Η κατασκευή της πίστας προχωρά σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις προσδοκίες μας. Τώρα που επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία του αγώνα, μπορούμε αρχίσουμε να αποκαλύπτουμε περισσότερες λεπτομέρειες της εμπειρίας που θα απολαύσετε, στο περιθώριο του αγώνα, κάτι που θα το κάνει πραγματικά ξεχωριστή αυτή την προσθήκη στο πρόγραμμα της Formula 1. Η συγκεκριμένη τοποθεσία είναι ήδη πολύ γνωστή για τις αξέχαστες εμπειρίες που έχει προσφέρει σε εκδηλώσεις όπως το Super Bowl και το Miami Open. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε μια εντελώς νέα, παγκόσμια αθλητική εκδήλωση».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!