Η Citroen Καρέλλης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 με Citroën C3 Rally2

Συνοδηγός του Χρυσόστομου Καρέλλη στον επετειακό αγώνα θα είναι ο Ηλίας Παναγιωτούνης.

Η Citroen Καρέλλης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 με Citroën C3 Rally2

Συνοδηγός του Χρυσόστομου Καρέλλη στον επετειακό αγώνα θα είναι ο Ηλίας Παναγιωτούνης.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης θα συμμετέχει στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 με ένα Citroen C3 Rally2, για δεύτερη συνεχή χρονιά, έχοντας συνοδηγό στο δεξί του μπάκετ τον Ηλία Παναγιωτούνη.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης έχει τρέξει σε τρία Ράλλυ Ακρόπολις και έχει στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις και νίκες σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατηγορία F2 το 2017.

Ο Ηλίας Παναγιωτούνης ως συνοδηγός μετρά 11 συμμετοχές στον εθνικό μας αγώνα. Έχει στεφθεί (μεταξύ άλλων) κυπελλούχος χώματος το 2015 και πρωταθλητής Ελλάδος F2 το 2017.

Το C3 Rally2 είναι εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT, υποστηριζόμενη από την Citroën Racing εδώ και χρόνια.

Χορηγοί του πληρώματος θα είναι ο Όμιλος Συγγελίδη και η DHL και υποστηρικτές η Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021 στην καταναλωτική χρηματοδότηση στην χώρα μας, η TOTAL Energies (εταιρεία λιπαντικών), καθώς και η Eurorepar Car Service του ομίλου Stellantis, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη. Ακόμη, την αγωνιστική ομάδα των Καρέλλη – Παναγιωτούνη υποστηρίζουν η Λόξας ΑΕ, με εξοπλισμούς συνεργείων αλλά και η τοπική εταιρεία της Λαμίας PPG Μπάκας με προϊόντα βαφής αυτοκινήτων.

Φυσικά, σημαντική τεχνική και υλική υποστήριξη θα παρέχει ο Όμιλος Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή των Μαρκών Citroën, Peugeot, Opel, Mazda, DS Automobiles, Isuzu & Kymco, στη Στερεά Ελλάδα.

Το C3 Rally2 διαθέτει κινητήρα 1,6 λίτρων που αποδίδει 282 ίππους με κίνηση στους 4 τροχούς.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης, δήλωσε με την ανακοίνωση της συμμετοχής του για το φετινό Rally Acropolis: «Θεωρούμε μεγάλη τιμή που μπορούμε να συμμετάσχουμε στο φετινό επετειακό Ράλι Ακρόπολις. Είμαστε έτοιμοι και ανυπόμονοι να αγωνιστούμε ανάμεσα στα Ελληνικά & διεθνή πληρώματα. Με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη, θα αγωνιστούμε και πάλι με ένα Citroen C3 R2, με τον τρόπο που αγαπάμε, με πάθος και θέαμα, στην κατηγορία WRC2.

Σημασία έχει για εμάς έχει όχι μόνο το να αγωνιστούμε στον υπέρτατο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας, αλλά  και οι εμπειρίες που αποκτούμε εμείς και οι μηχανικοί μας στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης, με στόχο την συνεχή εξέλιξη της  γνώσης του αντικειμένου μας και την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας! Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς καθώς και τους υποστηρικτές μας που χωρίς αυτούς το όνειρο της συμμετοχής μας στο Ράλι Ακρόπολις του να αγωνιστούμε δεν θα γινόταν πραγματικότητα».

H επίσημη παρουσίαση της ομάδας και του αυτοκινήτου θα γίνει στα τέλη Αυγούστου παρουσία δημοσιογράφων, χορηγών και παραγόντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της πολιτικής ηγεσίας αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!