Σειρά αξεσουάρ για το υβριδικό Jeep Wrangler

Περισσότερους από 100 κωδικούς περιλαμβάνει η λίστα αξεσουάρ που προσφέρεται για το νέο plug-in hybrid Wrangler 4xe

Σειρά αξεσουάρ για το υβριδικό Jeep Wrangler

Περισσότερους από 100 κωδικούς περιλαμβάνει η λίστα αξεσουάρ που προσφέρεται για το νέο plug-in hybrid Wrangler 4xe

Με συνολική απόδοση 380 ίππων, δυνατότητα τετρακίνησης αμιγώς ηλεκτρικά, αλλά και αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία που ξεπερνά τα 50χλμ., το Wrangler 4xe της Jeep εκτός από το ισχυρότερο Wrangler στην ιστορία του μοντέλου στην ευρωπαϊκή αγορά, είναι και το πιο φιλικό προς το περιβάλλον για τις αστικές μετακινήσεις.

Η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών after sales του ομίλου Stellantis, δημιούργησε μια λίστα των διαθέσιμων επιλογών αξεσουάρ που περιλαμβάνει από μια σειρά διακοσμητικών στοιχείων, όπως το κλασσικό αυτοκόλλητο “1941” (χρονιά που γεννήθηκε η μάρκα Jeep) μέχρι προστατευτικά των μαρσπιε, σειρά ζαντών ελαφρού κράματος και φορτιστές που κάνουν εξαιρετικά γρήγορη, πρακτική και ασφαλή την φόρτιση του υβριδικού μοντέλου.

Στόχος είναι κάθε κάτοχος του Jeep Wrangler 4xe να έχει τη δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης του αυτοκινήτου του. Μάλιστα πολλοί από τους κωδικούς μπορούν να επιλεγούν κατά τη διάρκεια παραγγελίας του αυτοκινήτου και να τοποθετηθούν απ’ ευθείας στη γραμμή παραγωγής.

Το νέο Plug-in Hybrid Wrangler 4xe είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τιμές από €70.700 ευρώ για την έκδοση Sahara. Λόγω των χαμηλών εκπομπών CO2, όλες οι εκδόσεις του απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας, ενώ καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών (8 για την μπαταρία του υβριδικού συστήματος) και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!