Το Volkswagen Tiguan… αγριεύει

Το compact SUV λανσάρεται στην έκδοση Urban Sport, με αισθητικές και ουσιαστικές “πινελιές”

Το Volkswagen Tiguan… αγριεύει

Το compact SUV λανσάρεται στην έκδοση Urban Sport, με αισθητικές και ουσιαστικές “πινελιές”

Με μία νέα έκδοση που συνδυάζει τα σπορ στοιχεία με το στιλ, εμπλουτίζει την οικογένεια του Tiguan η Volkswagen. To Tiguan Urban Sport διαθέτει διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως ο πίσω προφυλακτήρας που στο πάνω μέρος του είναι βαμμένος στο χρώμα του αμαξώματος, μια μαύρη πίσω αεροτομή στα πρότυπα των μοντέλων R και το όνομα Urban Sport στις πόρτες. Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει γυαλιστερά μαύρα στοιχεία και στον βασικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται οι μαύρες αλουμινένιες ζάντες 18’’ της Sebring που υπογραμμίζουν το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Ανοίγοντας την πόρτα, τον οδηγό καλωσορίζει το φωτιζόμενο λογότυπο Urban Sport. Τα καθίσματα έχουν ενσωματωμένη υποστήριξη μέσης και νέα εμφάνιση σε μαύρο και ανθρακί χρώμα με κόκκινες ραφές.

Το Tiguan Urban Sport εφοδιάζεται με σπορ πλαίσιο και το προοδευτικό τιμόνι (progressive steering) που διαφοροποιεί την γωνία διεύθυνσης ανάλογα με την ταχύτητα. Στον βασικό εξοπλισμό του συμπεριλαμβάνονται οι προβολείς LED με Light Assist control, ψηφιακό DAB+ ραδιόφωνο και ο κλιματισμός με ειδικό φίλτρο και χειριστήρια για τους πίσω επιβάτες.

Με επιπλέον κόστος (2.000 ευρώ στη Γερμανία) διατίθεται το πακέτο Urban Sport Plus, το οποίο περιλαμβάνει head-up diplay (προβολή των ενδείξεων στο παρμπρίζ), ηχοσύστημα Harman Kardon με 8 ηχεία και subwoofer, προβολείς LED Matrix, φώτα ημέρας και έξυπνο σύστημα φωτισμού κατά τις στροφές.

Το Tiguan Urban Sport προσφέρεται σε 9 διαφορετικούς συνδυασμούς κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!