Έκθεση “Αυτοκίνηση – Electromobility 2023” στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου

Με κεντρικό σύνθημα “Charge up your ride with electromobility”, η έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023” θα διεξαχθεί από 23 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2023.

Έκθεση “Αυτοκίνηση – Electromobility 2023” στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου

Με κεντρικό σύνθημα “Charge up your ride with electromobility”, η έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023” θα διεξαχθεί από 23 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2023.

Η έκθεση αυτοκινήτου “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023” θα διεξαχθεί από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, σε νέο χώρο, στο εκθεσιακό κέντρο – Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Κεντρικό σύνθημα της έκθεσης είναι “Charge up your ride with electromobility” και στόχο έχει να προσφέρει μια πλήρη και εκτενή ενημέρωση για τις νέες τάσεις στην αυτοκίνηση, την ηλεκτροκίνηση, αλλά και τη βιώσιμη κινητικότητα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στην έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023” θα συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου αυτοκινήτου και των νέων μορφών κινητικότητας για να λανσάρουν τα τελευταία οικολογικά τους μοντέλα, εντυπωσιακά πρωτότυπα, καινοτόμες τεχνολογίες και τολμηρές τάσεις που ενισχύουν το θεσμό της smart life.

Αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης θα αποτελεί και η δυνατότητα για test drives νέων μοντέλων για το κοινό. Εκτιμάται μάλιστα ότι την έκθεση θα επισκεφθούν περισσότεροι από 80.000 λάτρεις του αυτοκινήτου και των καινοτόμων λύσεων της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου επιλέχθηκε επειδή είναι εύκολα προσβάσιμος χώρος με κάθε μέσο, καθώς βρίσκεται σε ένα από τα πλέον κομβικά σημεία της Αθήνας, στην ευρύτερη περιοχή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, της Πλατείας Νερού, των αθλητικών εγκαταστάσεων Π. Φαλήρου, του Φλοίσβου και της Μαρίνας της Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023”, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ημερίδα με τη συμμετοχή αναγνωρισμένων εισηγητών, όπου θα αναπτυχθούν οι θεματικές:

  • Ηλεκτροκίνηση: Το αύριο των μετακινήσεων.
  • Η ανάπτυξη του Leasing και οι νέοι τρόποι απόκτησης ενός αυτοκινήτου.
  • Οδική ασφάλεια: Ζήτημα ζωής.

Η είσοδος των επισκεπτών στην ημερίδα, θα είναι ελεύθερη.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!