Το Renault Kangoo για άτομα με κινητικά προβλήματα

Προσφέρει σημαντική ευκολία, καθώς διαθέτει ενσωματωμένη μπάρα πρόσβασης αμαξιδίων

Το Renault Kangoo για άτομα με κινητικά προβλήματα

Προσφέρει σημαντική ευκολία, καθώς διαθέτει ενσωματωμένη μπάρα πρόσβασης αμαξιδίων

Με τη γραμμή παραγωγής του στη Γαλλία και έναρξη διάθεσης το φθινόπωρο, το νέο Kangoo TPMR (Transport for People with Reduced Mobility) προσφέρει εύκολες και ασφαλείς μετακινήσεις σε άτομα με κινητικά προβλήματα. Η καινοτομία του είναι η ενσωμάτωση συρόμενης ράμπας κάτω από το όχημα, για βέλτιστη άνεση.

Η Renault είναι η πρώτη εταιρεία στην ευρωπαϊκή αγορά TPMR, η οποία τοποθετεί μια συρόμενης ράμπα στο κάτω μέρος του οχήματος. Ο επιβάτης της αναπηρικής πολυθρόνας επωφελείται επίσης από τα συστήματα πρόσδεσης BraunAbility, τα οποία ασφαλίζουν το αμαξίδιο μέσα στο όχημα.

Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, η Renault Tech προσφέρει ένα οριζόντιο, αντιολισθητικό δάπεδο, με μειωμένη γωνία κλίσης (από 7 ° έως 4 °), επιτρέποντας στους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων να έχουν καλή θέα στο δρόμο, περιορίζοντας την αδυναμία κίνησης και φέρνοντάς τους κοντά στους υπόλοιπους επιβάτες.

Η δυνατότητα παραμετροποίησης του διαθέσιμου χώρου στην καμπίνα των επιβατών, δίνει στο New Kangoo TPMR μια ασυναγώνιστη αρθρωτή μορφή. Έτσι είναι δυνατόν να έχουμε διάφορες διαμορφώσεις θέσεων και να ρυθμίσουμε τον αριθμό των επιβατών στο ίδιο όχημα, προσφέροντας έτσι πολλά πλεονεκτήματα και δυνατότητες.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!