F1: Τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Max Verstappen

Παρακολουθήστε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον 2 φορές Πρωταθλητή της Formula 1, Max Verstappen, Anatomy of a Champion, που θα προβάλει την Κυριακή, 2 Απριλίου, το ολλανδικό Viaplay.

Το ολλανδικό τμήμα της υπηρεσία streaming Viaplay, που λειτουργεί σε 11 ευρωπαϊκές χώρες, θα μεταδώσει την Κυριακή, 2 Απριλίου, ένα ντοκιμαντέρ που έχει δημιουργήσει για τον Max Verstappen, με την ονομασία Anatomy of a Champion.

O Ολλανδός 2 φορές Πρωταθλητής έχει σημειώσει μία μετεωρική άνοδο στο προσκήνιο της Formula 1, κάνοντας το ντεμπούτο του στην ηλικία των 17 ετών και κατακτώντας την πρώτη του νίκη στη δεύτερη σεζόν του, στον πρώτο του αγώνα με την ομάδα της Red Bull, το GP Ισπανίας του 2016.

Έπειτα από τη συναρπαστική του μονομαχία με τον Lewis Hamilton για τον τίτλο του 2021, ο Verstappen σημείωσε το ρεκόρ περισσότερων -15- νικών εντός μίας σεζόν στην ιστορία της Formula 1 πέρυσι, καθ’ οδόν προς το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, το ντοκιμαντέρ Max Verstappen: Anatomy of a Champion, «δίνει στους τηλεθεατές και τους οπαδούς της F1 μια άνευ προηγουμένου πρόσβαση στη ζωή του Ολλανδού, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την πολύπλοκη προσωπικότητα πίσω από το πρωτοφανές ταλέντο».

«Το ντοκιμαντέρ δείχνει πώς ο Max -ένας νέος ακόμα άνθρωπος- προσπαθεί για την τελειότητα και συχνά αισθάνεται το βάρος της τεράστιας προσοχής των μέσων ενημέρωσης και των υποχρεώσεων στους ώμους του».

Προεπισκόπηση GP Αυστραλίας

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!