Αδ. Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει νέο Fuel Pass

«Δεν τίθεται ζήτημα για νέο Fuel Pass» δήλωσε σήμερα ο Άδ. Γεωργιάδης.

Αδ. Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει νέο Fuel Pass

«Δεν τίθεται ζήτημα για νέο Fuel Pass» δήλωσε σήμερα ο Άδ. Γεωργιάδης.

Δεν τίθεται ζήτημα για νέο Fuel Pass δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στη δημόσια τηλεόραση. «Οι τιμές στα καύσιμα αυτή τη στιγμή παραμένουν πολύ χαμηλότερες σε σχέση με τις υψηλές», τόνισε, συνεχίζοντας τις δηλώσεις του.

Συμπλήρωσε επίσης, «ακόμα και η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που κυμαίνεται αυτή τη στιγμή στο 1,30 ευρώ, είναι σημαντικά χαμηλότερη από την τιμή εκκίνησης αυτή τη χρονιά που ήταν 1,45 με 1,50 ευρώ».

«Επειδή έχει περάσει το μισό του χειμώνα και πλέον δεν υπάρχει επιδότηση καυσίμων, αλλά και ο καιρός είναι ήπιος σχετικά για χειμώνας η κατανάλωση καυσίμων ήταν μικρότερη από αυτή που είχαν προϋπολογίσει όλες οι χώρες. Έτσι, οι αποθήκες καυσίμων είναι γεμάτες και για το λόγο αυτό δεν θα υπάρξει εκβιασμός από τις αγορές», πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σε σχετική ερώτηση για την υψηλή φορολογία στα καύσιμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «οι υψηλοί φόροι στα καύσιμα ξεκίνησαν από τη δεκαετία του ’90 και έχουν διατηρηθεί μέχρι σήμερα. Ο φόρος στα καύσιμα είναι το πιο βασικό και σταθερό έσοδο στη χώρα μας».

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!