F1: Διαθέσιμη στις 24 Φεβρουαρίου η 5η σεζόν του Drive to Survive

H 5η σεζόν του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του Netflix για τη Formula 1, Drive to Survive, θα είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική πλατφόρμα από τις 24 Φεβρουαρίου.

F1: Διαθέσιμη στις 24 Φεβρουαρίου η 5η σεζόν του Drive to Survive

H 5η σεζόν του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του Netflix για τη Formula 1, Drive to Survive, θα είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική πλατφόρμα από τις 24 Φεβρουαρίου.

Η 5η σειρά Drive to Survive του Netflix για το Πρωτάθλημα του 2022 στη Formula 1, θα είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική πλατφόρμα από τις 24 Φεβρουαρίου, δηλαδή ακριβώς μία εβδομάδα πριν ξεκινήσουν οι ελεύθερες δοκιμές του εναρκτήριου Grand Prix της νέας χρονιάς στο Μπαχρέιν και ακριβώς στη μέση του τριήμερου χειμερινού τεστ δοκιμών εξέλιξης στο Sakhir.

Αυτό ανακοίνωσαν επίσημα οι παραγωγοί του Drive to Survive, οι οποίοι δημοσιοποίησαν λίγα από τα πλάνα που θα δούμε την καινούργια σεζόν, σε ένα teaser βίντεο στο YouTube. Όπως πάντα, θα περιλαμβάνει υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί και συνεντεύξεις από οδηγούς, διευθυντές ομάδων και άλλες προσωπικότητες του αθλήματος. Το Drive to Survive έχει βοηθήσει πολύ στην αύξηση του ενδιαφέροντος για τη Formula 1, ιδίως στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, η σειρά του Netflix έχει δεχθεί και κριτική για το γεγονός ότι δεν απεικονίζει ακριβώς την πραγματικότητα. Όπως έχει δηλώσει ο Lando Norris: «Προφανώς υπάρχουν κάποια σχόλια και πράγματα εδώ και εκεί που είναι ίσως εκτός τόπου και χρόνου, τα οποία, όταν είσαι εσύ το πρόσωπο για το οποίο πρόκειται, ίσως δεν συμφωνείς τόσο πολύ με αυτά, γιατί μπορεί να σε κάνουν να φανείς ότι είπες κάτι σε μια εποχή και σε ένα μέρος που σίγουρα δεν είναι σωστό. Έτσι, υπάρχουν πράγματα που ίσως είναι υπερβολικά, και ίσως δεν συμφωνώ πάρα πολύ με αυτό».

Την προηγούμενη σεζόν, ο Max Verstappen είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στη σειρά, αλλά επιβεβαίωσε πέρυσι στο GP M. Βρετανίας ότι θα κάνει την εμφάνισή του στην επερχόμενη σειρά, αφού απέκτησε κάποιο έλεγχο όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο απεικονίζεται. Όπως έχει δηλώσει ο Ολλανδός Πρωταθλητής: «Απλά κάθισα μαζί τους και τους εξήγησα τι σκέφτομαι για αυτό και τι νομίζω ότι πήγε στραβά στο παρελθόν».

«Στην πραγματικότητα ήταν μια πολύ καλή, γρήγορη μικρή συζήτηση και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε από εκεί και πέρα. Αυτό είναι το μόνο που ζητάω. Αυτό είναι απλά πιο ρεαλιστικό, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά. Δεν μπορώ να ελέγξω, φυσικά, τι κάνουν με άλλους οδηγούς, αλλά τουλάχιστον θέλω να έχω τον έλεγχο του τι κυκλοφορεί για εμένα. Αυτό είναι που θα κάνουμε».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!