Μια μοναδική Ferrari F40 με body kit (video)

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο θα παρουσιαστεί αυτή η μοναδική βελτιωμένη Ferrari F40.

Μια μοναδική Ferrari F40 με body kit (video)

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο θα παρουσιαστεί αυτή η μοναδική βελτιωμένη Ferrari F40.

Πολλοί ίσως να είναι αυτοί που σκέφτονται, ότι έχοντας ένα τέτοιο σπάνιο αυτοκίνητο, όπως η Ferrari F40, δεν μπορείς παρά να το αφήσεις στην αρχική του μορφή και μάλιστα να κάνεις τα πάντα για να το διατηρήσεις σε καλύτερη δυνατή κατάσταση και σίγουρα, σε καμία των περιπτώσεων να σχεδιάζεις τη βελτίωσή του.

Κάτι με το οποίο όμως δεν είναι σύμφωνος ο Ιάπωνας βελτιωτής Liberty Walk, που έχει σχεδιάσει ένα νέο body kit, δημιουργώντας ένα μοναδικό, δίχως άλλο αυτοκίνητο, που θα παρουσιάσει στις 13 Ιανουαρίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Σε αυτή τη χρονική φάση μας δίνει μόνο ενδεικτικές εικόνες, ψηφιακά επεξεργασμένες, για το πώς θα μοιάζει το βελτιωμένο supercar στην τελική του μορφή.

Αναλυτικότερα, το κιτ περιλαμβάνει νέο εμπρός καπό, με εισαγωγή αέρα, κάλυμμα φώτων, που αντικαθιστούν τα αναδιπλούμενα εργοστασιακά, ποδιές στο πλάι του αυτοκινήτου, νέα πίσω αεροτομή, διαχύτη και πιο φαρδιά φτερά.

Μάλιστα το συγκεκριμένο body kit είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο της Liberty Walk, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα τιμή. Η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει κάνει επίσης ακόμα γνωστό, αν το αυτοκίνητο που θα παρουσιάσει στην έκθεση θα έχει άλλες βελτιώσεις αισθητικά, στο εσωτερικό ή σε μηχανικά μέρη.

Όπως φαίνεται και στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική εταιρεία, το αυτοκίνητο έχει χαμηλώσει υπερβολικά, με τους μεγάλους τροχούς να γεμίζουν τους θόλους, αλλά και το αμάξωμα να ακουμπάει σχεδόν στην άσφαλτο, σε βαθμό που φαίνεται ότι η οδήγηση σε καθημερινές συνθήκες θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Η Ferrari F40 παρουσιάστηκε το 1987 για να τιμήσει τα 40 χρόνια λειτουργία της ιταλικής εταιρείας. Ήταν το τελευταίο μοντέλο στο οποίο είχε ενεργή συμμετοχή ο Enzo Ferrari, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ένα χρόνοι μετά τον Αύγουστο του 1988.

Στο βίντεο της Liberty Walk φαίνεται εκτός από τη Ferrari F40 και ένα ιδιαίτερο Mazda με έναν περιστροφικό κινητήρα που λάμπει -στην κυριολεξία-. Επίσης στα πλάνα των παρουσιάσεων υπάρχει και ένα Lexus LX600, μια Lamborghini Murcielago, ένα ιδιαίτερο Nissan, ενώ υπάρχει και συνεργασία με το Playboy για ένα project.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!