Ο Max Verstappen με το Honda Civic Type R

Δείτε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, Max Verstappen, να οδηγεί το νέο Honda Civic Type R.

O 24χρονος Ολλανδός Max Verstappen, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και οδηγός της Red Bull στη Formula 1, πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο προώθησης του νέου Honda Civic Type R με τίτλο «The Ultimate Detour»: Η απόλυτη παράκαμψη.

Στο βίντεο, που γυρίστηκε στα πλαίσια του GP Ουγγαρίας στα τέλη Ιουλίου, ο διευθυντής της Red Bull, Christian Horner, δίνει στον Verstappen ένα μονόωρο διάλειμμα. Ο Ολλανδός επιλέγει να το αξιοποιήσει οδηγώντας στο όριο το τελευταίο δημιούργημα υψηλών επιδόσεων της Honda στην πίστα του Euroring.

Αξιοποιώντας έως και το τελευταίο δλ. καθώς και τις παρακλήσεις να επιστρέψει στα pits, αφότου ολοκληρώνει τους γύρους στην πίστα, ο Verstappen προτιμάει το Honda Civic Type R για να ταξιδέψει προς την επόμενη υποχρέωσή του, καθώς με αυτό θα φτάσει εκεί πιο γρήγορα, όπως αναφέρει.

Ο Verstappen κατέκτησε τον τίτλο του 2021 στην F1 με μονάδα ισχύος της Honda. Η συνεργασία της ομάδας της Red Bull με την ιαπωνική εταιρεία συνεχίζεται και φέτος, παρότι οι μονάδες δεν φέρουν το όνομα της Honda, η κατασκευή, συναρμολόγηση και συντήρηση των κινητήρων πραγματοποιείται στην Ιαπωνία.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!