Έρχεται στην Ευρώπη το Plug-in υβριδικό Jeep Wrangler 4xe

Με ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιομέτρων και καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες

Έρχεται στην Ευρώπη το Plug-in υβριδικό Jeep Wrangler 4xe

Με ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιομέτρων και καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες

Το Plug-in υβριδικό Wrangler 4xe είναι η πιο αποδοτική έκδοση του σκληροπυρηνικού μοντέλου της Jeep. Πρόκειται για την εξηλεκτρισμένη έκδοση του Wrangler η οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στην ευρωπαϊκή αγορά. Για την κίνησή του φροντίζουν ένας θερμικός κινητήρας τούρμπο βενζίνης που συνεργάζεται με δύο ακόμα ηλεκτρικούς κινητήρες.

Η συνδυαστική ισχύς αγγίζει στη μέγιστη τιμή της τους 380 ίππους, ενώ έχει τη δυνατότητα να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 50 χιλιόμετρα. Επιπλέον, το Wrangler 4xe έχει κορυφαίες δυνατότητες εκτός δρόμου, χάρη στην τετρακίνηση, αλλά και την άμεση δύναμη που παρέχουν οι ηλεκτροκινητήρες. Για δυσκολότερες περιπτώσεις υπάρχει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και η δυνατότητα αποσύνδεσης της εμπρός αντιστρεπτικής ράβδου για μεγαλύτερη άρθρωση των τροχών.

Το πιο αποδοτικό Wrangler

Ο τούρμπο κινητήρας βενζίνης συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων. Για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση το Wrangler 4xe απαιτεί 6,4 δευτερόλεπτα, ενώ σε υβριδική λειτουργία καταναλώνει μόλις 3,5 λτ./100 χλμ.

Επιπλέον, το Plug-in υβριδικό Wrangler εξοπλίζεται με τα πλέον προηγμένα συστήματα πολυμέσων και συνδεσιμότητας, καθώς και με μια πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης, η οποία εκτός των άλλων περιλαμβάνει ενεργό σύστημα διατήρησης της ταχύτητας, ενεργό σύστημα προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης με αυτόματη ενεργοποίηση των φρένων, σύστημα επιτήρησης τυφλής γωνίας, κ.α. Η διαδικτυακή παρουσίαση του νέου Plug-in Hybrid θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Μαΐου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!