Τα Abarth 595 διαθέσιμα και με τηλεμετρία

Ένα σύστημα από τους αγώνες, που μετράει σε πραγματικό χρόνο, καταγράφει και αναλύει τα στοιχεία απόδοσης του αυτοκινήτου και του οδηγού

Τα Abarth 595 διαθέσιμα και με τηλεμετρία

Ένα σύστημα από τους αγώνες, που μετράει σε πραγματικό χρόνο, καταγράφει και αναλύει τα στοιχεία απόδοσης του αυτοκινήτου και του οδηγού

Με μεγάλη κληρονομιά από τους αγώνες, η Abarth αποτελεί συνώνυμο των σπορ κατασκευών. Έχει την εμπειρία και τη γνώση να προσφέρει αυτοκίνητα σκληροπυρηνικά, φτιαγμένα να διαπρέψουν στις πίστες. Εκεί όπου η λεπτομέρεια μετράει και για να το πετύχεις αυτό χρειάζεσαι ένα σύστημα τηλεμετρίας, όπως αυτό που χρησιμοποιούν οι αγωνιστικές ομάδες.

Το Abarth Telemetry είναι πλέον ένα ακόμα διαθέσιμο στοιχείο του εξοπλισμού της νέας γενιάς 595 και επιτρέπει στον οδηγό να καταγράψει και να βελτιώσει τις επιδόσεις του. Συνδυάζεται με το σύστημα πολυμέσων UConnect, με την οθόνη αφής HD των 7 ιντσών, που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων της νέας σειράς 595.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα –ιδανικό για τη χρήση σε πίστα- το οποίο μετρά σε πραγματικό χρόνο, καταγράφει και αναλύσει τα στοιχεία απόδοσης του αυτοκινήτου και του οδηγού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ABARTH 595 ESSEESSE ΤΩΝ 180 ΙΠΠΩΝ

Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει στο Abarth Telemetry τις πίστες που επιθυμεί, με το σύστημα να έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει την απόδοση του οδηγού σε σχέση με άλλες ημέρες, αλλά και να του προσφέρει συμβουλές, έτσι ώστε να βελτιώσει τους χρόνους του και να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του Abarth που οδηγεί, ακριβώς όπως θα έκανε και ένας έμπειρος μηχανικός αγώνων.

Το σύστημα Abarth Telemetry –ανάλογα με την έκδοση- βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό ή στη λίστα επιλογών όλης της νέας σειράς 595, η οποία εφοδιάζεται με τον Turbo βενζινοκινητήρα 1.4 T-JET με απόδοση από 145 έως και 180 ίππους.

Το συγκεκριμένο κινητήριο σύνολο εφοδιάζει και τα μονοθέσια της F4 στα Πρωταθλήματα της Γερμανίας και της Ιταλίας, όπου στη δεύτερη περίπτωση τη φετινή χρονιά συμμετέχει και ο νεαρός Έλληνας οδηγός, Τζώρτζης Μαρκογιάννης, με την ομάδα της CRAM Motorsport.   Οι τιμές των νέων Abarth 595 στην Ελληνική αγορά ξεκινούν από τις 19.250 ευρώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!