Μια μοναδική, ανοιχτή έκδοση του Land Rover Defender

Μόνο πέντε κομμάτια του ανοιχτού Defender θα παραχθούν από την εταιρία Niels van Roij

Μια μοναδική, ανοιχτή έκδοση του Land Rover Defender

Μόνο πέντε κομμάτια του ανοιχτού Defender θα παραχθούν από την εταιρία Niels van Roij

Το νέο Land Rover Defender γνώρισε επιτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά κάποιοι πιστεύουν ότι κάτι λείπει : μια ανοιχτή έκδοση. Έτσι, αυτό ανέλαβε η ολλανδική εταιρία Niels van Roij, της οποίας το τμήμα Heritage Customs ανακοίνωσε ότι θα παράγει έναν συγκεκριμένο αριθμό cabrio μοντέλων του νέου Defender, με την ονομασία Valiance Convertible. Μόλις πέντε κομμάτια θα κατασκευαστούν «στο χέρι» και θα διατεθούν το 2022, με κάθε ένα να κοστίζει 138.000 € πλέον φόρων.

Το Valiance Convertible βασίζεται στο Defender 90, με το κοντό μεταξόνιο και μέχρι στιγμής έχουν παρουσιαστεί μόνο σκίτσα του μοντέλου. Οι αναλογίες και το κάτω μισό του αμαξώματος είναι πανομοιότυπο με του Defender, αλλά αντί της κανονικής οροφής, φαίνεται να υπάρχει μια ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή.

Η εταιρεία έχει σχεδιάσει τρεις εκδοχές Valiance Convertible για να εμπνεύσει τους πελάτες. Η πρώτη, που ονομάστηκε Cote d’Azur, διαθέτει ένα χαρακτηριστικό μπλε χρώμα και ελαστικά με λευκά πλαινά, ενώ η έκδοση Solihull Sand παραπέμπει στο αρχικό μοντέλο του 1948. Τέλος, το Kokkini Paralia έχει σκούρο κόκκινο ματ χρώμα. Όλα διαθέτουν προσωποποιημένες λεπτομέρειες στο εσωτερικό τους και πακέτα «Magic Metal» εξωτερικά.

Το τμήμα Heritage Customs αναφέρει ότι οι πελάτες μπορούν «να συνεργαστούν στενά με την ομάδα των ειδικών σχεδιαστών και τεχνιτών, μέσω του προσωπικού οδηγού που ονομάζεται Architecture». Σε αυτό το πρόγραμμα οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό όχημα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!